Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGO MEKTIĆ

Bivši ministar BiH pohvalio se pjena-partyjem pa razbjesnio sve

Foto: Twitter
1/2
13.07.2020.
u 12:48

Resorno ministarstvo priopćilo je da je neshvatljivo i nedopustivo ispuštanje kemikalija u rijeku u svrhu zabave

Bivši ministar sigurnosti Drago Mektić zgrozio je javnost objavivši na svojem Twitteru snimku ''pjena-partyja'' na rijeci Ukrini. Kako bi se njegovo društvo što bolje zabavljalo, Mektić je doveo na rijeku i posebne topove koji ispaljuju u rijeku pjenu. 

Na objavljenoj snimci vidi se kako Mektić u kupaćem kostimu stoji uz obalu rijeke te okružen pjenom viče: ''Ovo je mostarska lasta'' i sprema se skočiti u Ukrinu dok ga njegovi prijatelji podupiru uzvicima: 'Idemo, ministre!' 

 

S obzirom na to da je riječ o teškom zagađenju rijeke kemijskim sredstvima, zatraženo je od Inspektorata Republike Srpske da istraži ovaj slučaj te su "Vode Srpske" naložile uzimanje uzorka vode za analizu, javlja portal Klix.ba.

Resorno ministarstvo priopćilo da je neshvatljivo i nedopustivo ispuštanje kemikalija u rijeku u svrhu zabave. Istaknuli su da će inzistirati na tome da se utvrde sve okolnosti i kazne počinitelji odgovorni za takvo zagađenje rijeke. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Croatino
Croatino
14:36 13.07.2020.

Banana drzava. banana politicari. Svaki narod zasluzuje svoju vlast.

DE
DeepState
13:26 13.07.2020.

a hajvanaaa

DM
drazen.muhvic
13:31 13.07.2020.

Što se pjenite? Sve će se to "srediti"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije