Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UMORAN SAM OD ČEKANJA'

Dao ostavku u HDZ-u nakon niza pokušaja da se zaposli u upravi HAC-a

Igor Franolić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
03.07.2019.
u 08:40

– Ostavku na članstvo podnosim umoran od čekanja, a nespokojan zbog udaljavanja od demokršćanskih vrijednosti. Jednako tako razočaran sam s rezultatima koje postiže HDZ na razini Gradske organizacije Ludbreg na posljednja tri izbora – rekao je Franolić

Nekadašnji HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ludbrega Igor Franolić dao je ostavku na članstvo u stranci u kojoj je bio 18 godina.

– Ostavku na članstvo podnosim umoran od čekanja, a nespokojan zbog udaljavanja od demokršćanskih vrijednosti. Jednako tako razočaran sam s rezultatima koje postiže HDZ na razini Gradske organizacije Ludbreg na posljednja tri izbora – rekao je Franolić, prozivajući i lokalno vodstvo stranke, pišu Varaždinske vijesti koje također navode da je Franolić bio i direktor Lukoma u kojem je imao menadžerski ugovor s otpremninom od 823 tisuće kuna.

Objašnjavajući zašto je zapravo umoran od čekanja, magistar prometnih znanosti Franolić ukazao je na to da se u zadnje tri godine dvaput prijavio na natječaj za člana Uprave Hrvatskih cesta, ali i druga radna mjesta, ali bez rezultata. Neki natječaji su poništeni, a za svoj neuspjeh u traženju posla krivi politiku.

– Čekao sam dane i mjesece, čekao sam i kao mali svog oca, hrvatskog branitelja, vukovarskog branitelja, koji je jedan od rijetkih posljednjih policajaca koji je uspio izvršiti proboj po kukuruzištu i onda doći u Zagreb i podnijeti prijavak Vrhovnom zapovjedniku i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu. Gospodine Plenkoviću, mislim da sam dosta čekao. Odlazim časno i uzdignute glave – poručio je.

VIDEO Plenković komentirao predloženu predsjednicu Komisije: Nije slučajno izabrana:

Ključne riječi

Komentara 43

NO
Nordik
09:04 03.07.2019.

HDZ mu nije dao uhljebničko mjesto u nekoj upravi i on odlazi časno i uzdignute glave. Da li to znači, ako bi dobio takvo mjesto da bi ostao bez časti i bio pognute glave?

AF
AfganistanskiHrvat
09:20 03.07.2019.

Najgore od svega je što su svi oni uvjereni da je to normalno i legalno da ti partija nađe posao i još izlaze u javnost kao oštećeni ljudi.

Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
08:53 03.07.2019.

Još jedan "stručnjak" s prometnog fakulteta koji je valjda jedini na svijetu gdje se položi nekoliko ispita u jednom danu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije