Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kome se zamjerio?

Bivšem vlasniku Haciende Denisu Ercegu zapalili Range Rover

Hacienda
Duško Jaramaz/PIXSELL
13.03.2013.
u 16:37

Očevidom je utvrđeno da je stražnji dio vozila netko polio zapaljivom tekućinom, a o kome se radi policija upravo pokušava dokučiti.

Range rover biznismena Denisa Ercega (49) planuo je u utorak oko 21 sat na Marulićevu trgu u centru Zagreba. Terenac je bio parkiran ispred ulaza u zgradu u kojoj Erceg živi sa suprugom i kćeri u posljednje dvije godine. Očevidom je utvrđeno da je stražnji dio vozila netko polio zapaljivom tekućinom, a o kome se radi policija upravo pokušava dokučiti.

Policija ne zna

Istražitelji tragaju i za osobom koja je u petak navečer podmetnula požar pod porsche panameru Ercegova poslovnog partnera, 43-godišnjeg Francuza Stephana R. M.

Podsjetimo, kod kafića “Khala” u Kaptol centru u središtu Zagreba netko je, također na stražnji dio vozila, podmetnuo požar, koji je uništio plastiku na zadnjem dijelu porschea i napravio štetu od oko 40.000 kuna. Vlasnik auta, sa dva prezimena, francuskim i hrvatskim, u Hrvatsku je došao 21. veljače. Rođen je u Francuskoj, no živi, neslužbeno doznajemo, u Los Angelesu. Ni Erceg ni njegov poslovni kolega nisu prijavljivali ikakve prijetnje. No, čini se da je to djelo iste osobe ili barem iste ekipe koja obojici želi nešto poručiti. Čime su im se zamjerili, istražuje se. Za razliku od naših izvora, zagrebačka policija ne zna jesu li Erceg i Francuz poslovno povezani.

– Da smo ovo očekivali – nismo, jako nas je iznenadilo. Tko bi učinio takvo što zaista ne znamo. Moj suprug na policiji to rješava – rekla je Ercegova supruga.

Bivši nogometaš

Denis Erceg, Šibenčanin i bivši nogometaš Hajduka, koji je početkom devedesetih napustio nogomet i otišao u Pariz, poznat je i kao bivši vlasnik diskoteka “Hacienda” u Vodicama i “Gallery” u Zagrebu. Iz Pariza se 2002. doselio u Hrvatsku i kupio “Haciendu” te je pretvorio u jedan od najpopularnijih klubova na Jadranu. Erceg uglavnom posluje tako da kupi klubove, uredi ih i potom proda. Kupio je i “Best” u Zagrebu te “Byblos” u Poreču.

Range Rover biznismena Denisa Ercega (49), u čijem su vlasništvu bili zvučni noćni klubovi u Hrvatskoj, planuo je u utorak oko 21 sat na Marulićevom trgu u centru Zagreba. Terenac je bio parkiran ispred ulaza u zgradu u kojoj Erceg živi sa suprugom i kćeri posljednje dvije godine. Očevidom je jučer utvrđeno da automobil nije gorio zbog tehničkog kvara, odnosno stražnji dio vozila netko je polilo zapaljivom tekućinom, a o kome je riječ policija upravo pokušava dokučiti.

– Jesmo li to očekivali? Nismo, i jako nas je iznenadilo. Tko bi učinio tako nešto stvarno ne znamo, ali više od toga vam ne mogu reći dok ne dođe suprug, koji je otišao na policiju sve to rješavati – kratko je prokomentirala biznismenova supruga.

Denis Erceg poznat je i kao bivši vlasnik diskoteka Hacienda u Vodicama i Gallery u Zagrebu. On se 2002. godine iz Pariza doselio u Hrvatsku, kupio je Haciendu koja je tada bila slabo poznat i potpuno zapušten klub. Brzo ju je preuredio, nakon čega je postala jedan od najpopularnijih klubova na Jadranu. Erceg uglavnom posluje tako da kupi slabo poznati klub koji potom uredi te njime upravlja nekoliko godina, nakon čega ga proda za nekoliko puta više novca nego što je uložio. Bio je vlasnik i Galleryja i Besta u Zagrebu i Byblosa u Poreču

>>Požar u Haciendi u Vodicama, vatrogasci spriječili veću štetu

Komentara 6

NO
Novinar
21:56 13.03.2013.

Nije platio.

NT
nts
13:00 14.03.2013.

s obzirom koliko je ljudi prevario, ovo neće samo tako nestati.

PO
protiv Ostojića
17:20 13.03.2013.

zašto ne pišete o tome kako je prošlo ljeto skoroi zapaljena Hacienda ? ovo je tek početak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije