Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA UKINUTA NAKON ČETIRI GODINE
Povratak na članak

Bivšem osječkom tužitelju ponovo će suditi i to novo sudsko vijeće

Nepravomoćna presuda donesena je u studenom 2016., a prema optužnici, Milivojević se teretio da je od Handanovića 5. lipnja 2013. u jednom osječkom kafiću primio mito kako bi utjecao da se protiv Handanovića ne pokrene kazneni postupak

Komentari 1

MK
MKinkognito60
11:33 27.06.2020.

To je ispalo interesantno jer su vjerovatno mislili podvalit nekoj od stranaka ali dogodila se greška u koracima. Osječko tužilaštvo u više odjela dozvoljava vanjski utjecaj i okreće slučajeve i podatke dok ne postigne podizanje optužnice, vodeći policiju u istragama često posežu po ucjenama i zastrašivanjem kako bi im se omogućio upogled u komunikacije kao telefon, društvene mreže i mailove. Osobno sam vidio izpise emaila koji je prerađen tako da bi bio dokaz. Čeka se viša instancija suda kako bi se predočio backup pred pregeledom. Trbalo bi dobro protrest i osječko tužilaštvo i policiju i to ne od lokalnih kontrolora nego možda sastavljene ekipe iz cijele Hrvatske pa makar je sastavio i sabor.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.