Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno

Bivšem agentu SOA-e osam mjeseci jer je pretukao suprugu

SOA
Željko Rukavina/Pixsell
02.05.2011.
u 14:40

Mediji su pisali da je suprugu protiv njene volje odvezao do planinarskog doma Kamenitovac u blizini Bjelovara, pretukao je te potom skinuo do gola i fotografirao.

Bjelovarčanin (42), bivši agent Sigurnosno-obavještajne agencije,  nepravomoćno je osuđen na osmomjesečnu uvjetnu zatvorsku kaznu zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, objavio je lokalni Bjelovarski list.

Ne navodeći niti jedan detalj iz glavne rasprave vođene na Općinskom sudu u Bjelovaru, lokalni tjednik podsjetio je na događaj od 23. srpnja prošle godine kada je nakon prijave oštećene supruge spomenuti agent uhićen i zadržan u 48-satnom pritvoru te potom pušten na slobodu. Mediji su tada pisali da je suprugu protiv njene volje odvezao do planinarskog doma Kamenitovac u blizini Bjelovara, pretukao je te potom skinuo do gola i fotografirao.

Bjelovarski list navodi da je potvrdu nepravomoćne presude dalo Općinsko državno odvjetništvo koje je ujedno najavilo žalbu, ali ne na izrečenu kaznu, što bi bilo očekivano, nego na to što je uvjetno osuđenog agenta sud oslobodio plaćanja sudskih troškova. Podsjeća se i da je SOA nakon izbijanja skandala agenta suspendirala i protiv njega povela disciplinski postupak, a on je u međuvremenu, kako se tvrdi, ipak završio u mirovini. Po svemu sudeći, o čitavom bi slučaju zasigurno moglo biti još podosta riječi.

Komentara 11

Avatar Aubix
Aubix
15:44 02.05.2011.

Najlakše je osuđivat. Al mogu zamislit kako je bilo. Dođe lik doma, a nema ručka. Pa se sjeti srbočetničke agresije na Hrvatsku, pa se sjeti svih zločina i - pukne. Ja bi njega pustio, a ovu njegovu tzv. ženu koja nema razumijevanja za preživjele patnje, e nju bi poslao na preodgoj. Kakva je to Hrvatica? Nikakva!

KR
kreont
16:13 02.05.2011.

Baš ga uopće ne osuđujem, skoro da bi i ja to mnogo puta isto napravio.

VI
vidimškoj
14:57 02.05.2011.

a di je slika,u ništa ja ne virujen bez dokaza.............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije