Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karmen Brkić

Bivša supruga Milijana Brkića: Prekinite neljudske nasrtaje na našu djecu

Karmen i Milijan Brkić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
15.04.2019.
u 13:59

Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece, poručuje Karmen Brkić

Bivša supruga Milijana Brkića oglasila se u povodu, kako kaže, netočnih navoda i optužbi koje nanose štetu Brkiću i cijeloj obitelji. Karmen Brkić navodi kako se time izravno nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu njezine obitelji, a ponajprije njezinoj djeci.

Njeno očitovanje prenosimo u cijelosti:

"Ovim obraćanjem želim demantirati neistinite i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj našoj obitelji. Ovim obraćanjem, od lažnih navoda i javnog sramoćenja ponajprije želim sačuvati i zaštititi svoju djecu

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, nemali broj puta svjedočila sam različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga, no ovog puta ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile su svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti.

Ovakvim ponašanjem izravno se nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu moje obitelji, a ponajprije mojoj djeci. Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava. Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece. 

Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj."

VIDEO 16 najmoćnijih žena u hrvatskoj politici i društvu:

Ključne riječi

Komentara 84

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
14:11 15.04.2019.

Sramota od "novinarstva!

AN
AnteizmalogZGa
14:13 15.04.2019.

U cijeloj priči oko Brkića, ovo je jedina točna i provjerljiiva vijest. Sve drugo su konstrukcije ...laži i podmetanje. ...Ili će te sad pisati o tome kako je bivša supruga pod " mobingom i nema osnovna ljudska prava"?!!!

DU
Deleted user
14:37 15.04.2019.

bravo karmen,vi ste žena i majka. o brkiću ne znam ništa ali što ga pojedini komentatori,novinari i političari više napadaju ja ga više cijenim. napadnu li ga još anka,krešo i bora iz amsterdama sutra ima moj preferencijalni glas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije