Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSPRESNO IZAŠLA IZ ZATVORA

Bivša stjuardesa zavela i seksualno iskoristila učenika, svi su ogorčeni zbog presude koju je dobila

Melissa Nosti iskoristila je učenika (15)
Facebook
23.10.2020.
u 14:29

Ipak, nakon tek tjedan dana u zatvoru, 33-godišnjakinja je puštena s obzirom na to da je njen odvjetnik uspio ispregovarati jamčevinu kojom je puštena na slobodu do rasprave o žalbi.

Melissa Nosti (33) imala je spolne odnose s učenikom u školi u kojoj je radila 2010. godine, kad je imala 23 godine. Naime, prošlog tjedna osuđena je na 18 mjeseci u zatvoru, ali izašla je nakon samo tjedan dana. 

Prošlog tjedna bivša stjuardesa osuđena je na 18 mjeseci u zatvoru sa šestomjesečnom kaznom bez mogućnosti skraćivanja nakon što je priznala kazneno djelo, piše Mirror.

Ipak, nakon tek tjedan dana u zatvoru, 33-godišnjakinja je puštena s obzirom na to da je njen odvjetnik uspio ispregovarati jamčevinu kojom je puštena na slobodu do rasprave o žalbi.

Argumenti su bili ti da Nosti ne predstavlja opasnost za ponavljanje kaznenog djela i da je imala uspjeha sa zapošljavanjem.

Morat će se ponovno pojaviti na sudu krajem godine, a pod uvjetima koje je postavio sud, ne smije biti u društvu ikoga mlađeg od 16 godina, mora živjeti na istoj adresi u narednom periodu.

Ne smije biti u nikakvom kontaktu sa žrtvom te smije imati samo jedan mobitel, no ako policija zatraži, mora im dati i lozinku za otključavanje uređaja.

Komentara 3

Avatar bimbopus
bimbopus
16:06 23.10.2020.

Pa ljudi zašto zabranjujete da djevojke od 23 godine uče dečke od 17 seksu , pa to je poželjnije nego da se okrenu nekim drugačijim odnosima .

SI
sisavac
14:44 23.10.2020.

malo pomalo će i žene doći na red što se tiče seksualnih napada. kad se zagrebe ispod površine, vidi se da u ničemu ne zaostaju za suprotnim spolom. što je i u redu, opća jednakost spola i roda mora biti u svemu. ja inače čekam da sudovi, policija, počne provoditi odredbe o toj jednakosti, i da se više nigdje ne ističe spol počinitelja zlodjela niti spol žrtve. čak nema smisla ni spominjati otkud je, jer to može unesrećiti ljude iz tog kraja. znači, vijest bude da je osoba nekoj osobi učinila nešto loše, na njenu štetu. da ne bi bilo diskriminacije, bilo čega, ne smiju se iznositi ni podaci o tome kolko novca se ukralo nekome, jer krađa je krađa, bila kuna ili milijun. i da, nema više majčinog dana, ni dana žena. dosta je bilo tog terora sa karanfilima, cvijećem, bombonijerama. al naslov vam sugerira nešto drugo, ko da je učiteljica iskoristila učenika, a kad ono, stjuardesa! dal pišete i kad je zemljoradnica nekog iskoristila? dal struka mora biti naglašena? dal je vijest udarnija kad pišete da je mesar nekog napao, ili referent u skladištu?

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
14:38 23.10.2020.

zakaj ona nije bila meni učiteljica?šmrc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije