Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
netočni navodi i laži

Bivša predsjednica: Odbijam navode da je Mamić na bilo koji način kompenzirao moje plaće

Zagreb: Kolinda Grabar Kitarović i Stjepan Mesić na premijeri kazališne predstave "Predjednici&ca"
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
23.03.2021.
u 10:43

– To su u potpunosti netočni navodi i laži. Svi troškovi kampanje financirani su isključivo i jedino putem HDZ-a, čija sam bila kandidatkinja na predsjedničkim izborima – poručila je

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je reagirala na napise Nacionala da je Zdravko Mamić kompenzirao troškove njezine predsjedničke kampanje.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:  

"Najsnažnije i u potpunosti odbijam navode Nacionala u kojima se ističe kako je g. Zdravko Mamić na bilo koji način kompenzirao moje plaće ili privatne troškove, tijekom predsjedničke kampanje. To su u potpunosti netočni navodi i laži. Svi troškovi kampanje financirani su isključivo i jedino putem HDZ - Hrvatska demokratska zajednica, čija sam bila kandidatkinja na predsjedničkim izborima. Molim da se za sve informacije o financijskim troškovima predsjedničke kampanje obratite Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Pitam se kome ove objede i lažni navodi idu u korist?" napisala je Grabar-Kitarović na Facebooku. 

Najsnažnije i u potpunosti odbijam navode Nacionala u kojima se ističe kako je g. Zdravko Mamić na bilo koji način...

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićUtorak, 23. ožujka 2021.

 

 

 

Komentara 66

ZZ
Zeko_zna
11:09 23.03.2021.

Srednji prst za Kolindu.

DD
De der
11:18 23.03.2021.

Maminjo je plavojki organizirao proslavu rođendana. Inače bivša je provodila odmor sa najvećim gangsterima u Hercegovini jer u tom društvu je dobro kajakašila. Na kraju je narodu pokazala svoj karakter, srednji prst.

DU
Deleted user
11:39 23.03.2021.

sami ćete se međusobno "poklati"..to je uvijek najbolji dio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije