Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ OBROVAC

Bivša partnerica doktora otkriva: Prijetio je da će me ubiti

Goran Jusup
Foto: Screenshot Nova TV
25.04.2019.
u 23:38

Prekinuli su u najnormalnijim odnosima, ali on se naposljetku nije mogao pomiriti s raskidom i od 2015. godine ju ne prestaje zvati

Nakon najave Provjerenog koja je šokirala Hrvatsku u četvrtak je emitiran prilog u kojem je progovorila i bivša partnerica doktora Gorana Jusupa koja je cijeli slučaj i prijavila novinarima.

Nije pretjerano otvorena da govori o odnosu sa Jusupom.

- Problem je u tome što je on po meni psihički skroz otišao. On je postao psihički bolesnik, zlostavljač i osobno protiv njega od 2015. godine kad sam prekinula vezu s njim. Od tada me sustavno maltretira i naziva. Dva kaznena postupaka se vode protiv njega zbog maltretiranja i prijetnji smrću' - govori ona.

Prijetio joj je smrću.

- Zvao je na posao i s obzirom da me nije mogao dobiti prijetio je da će me ubiti, odnosno da će padati mrtve glave -

Kamerama je pokazala kaznene prijave te poruke koje je dobivala od njega. U jednoj ju vrijeđa, a u drugoj moli za prijateljstvo.

- Rastali smo se u najnormalnijim okolnostima. Prekinuli smo i nije bilo nikakvih potezanja. On se nije mogao pomiriti da sam otišla i od 12. mjeseca 2015. ne prestaje me zvati - rekla je za kraj.

 

Ključne riječi

Komentara 27

AA
Aartur
01:08 26.04.2019.

Država vam svaki mjesec uzima pozamašan dio plaće za zdravstveno osiguranje, čime ste vi osobno prisiljeni financirati ovakve bizarnosti! Zauzvrat vam se prodaje priča da imate 'besplatno zdravstvo'. Nit je besplatno, nit je zdravstvo, realni su samo ogromni troškovi. Danas u Obrovcu, a sutra u nekom većem gradu jer tko stručan i pri zdravoj pameti može ostati u sustavu koji generira ovakve anomalije?

DU
Deleted user
00:00 26.04.2019.

Žalosno je prikazivati na ovakav način ......bolesne ljude. Velika je sramota Komore, ali i HZZO-a što već odavno ovo nisu riješili i pomogli ovim bolesnim ljudima, a na taj način i njihovim pacijentima.

DU
Deleted user
23:49 25.04.2019.

??? ovo normalan čovjek ne može vjerovati niti komentirati zato vas molim da ne komentirate jer svaki komentar je suvišan.( nemojte mi zamjeriti na mom komentaru)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije