Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za rejting
Povratak na članak

Kreditori traže veću kamatu

Iako Hrvatska redovito i bez problema otplaćuje dugove, vjerovnici bi joj 
mogli rušiti rejting kako bi za svoje klijente osigurali kamatu veću od 5 posto

Komentari 6

GU
General_U
15:55 09.06.2016.

ovo je timovo maslo ako svi pokazatelji idu u dobrom smjeru bdp izvoz stečajni upravitelj hoda okolo i hoće dokusuriti hrvate hdzevci su se gadno zeznuli s ovim sgom ćif.... i masonskim.

VL
ZV
Zvonko60
16:01 09.06.2016.

Hvala našoj pameti koja nas vodi u.... Njima dobro nama kako bude

VL
YN
yes_no
20:59 09.06.2016.

Šta je ovo ? Nema lijevog krila na ovom članku za komentirati ?

VL
KR
kresimirn
15:59 09.06.2016.

Hrvatska obveznica na tržištima ima prinose od 3,7%...a kamata na kredite 6%, svaka cast narode....samo vi birajte 25godina iste

VL
ST
stefj
16:11 09.06.2016.

I tako nas ovaj eksperiment i politički ego tripovi koštaju rejtinga. Svi ćemo mi to platiti, naravno. Političari ne odgovaraju svojim džepom već džepovima svih nas... Milanović je na tako laganu foru navukao Most da sruši vladu, da to nije normalno. Tako lako su izdali partnera i okrenuli mu leđa. No nije to novo, Petrov se slično riješio i Prgometa, Petrine, Lovrinovića... Karamarko je pak s druge strane nakon medijskog linča uzrokovanog najviše nemuštim reakcijama stjeran u kut i nema niti milimetra manevarskog prostora. Ne može skupiti većinu, a ako izađe na izbore, to će biti najgori rezultat HDZ-a ikada... Jedini koji ovdje profitira je Milanović koji će zahvaljujući Mostu imati dovoljno da sam formira vladu... U svakom slučaju, jadni mi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.