Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miris zemlje
Povratak na članak

Biti poljoprivrednik u Hrvatskoj znači raditi od jutra do mraka i biti spreman odustati i otići u svijet

Kao i mlijeko, i ostali proizvodi slavonskog seljaka na manjoj su cijeni od proizvoda iz drugih dijelova Hrvatske. Dalmacija ima svoje tržište i turizam. U Slavoniji su jeftiniji i meso, i voće i povrće, i vino, pa da bi nešto imao moraš puno više raditi

Komentari 3

Avatar southman
southman
08:59 09.10.2019.

Biti poljoprivrednik u Hrvatskoj znači otprilike ovako " ako zarađuješ brutto na godinu oko 300.000 kn državi platiš poreza od 5 do 10% dok radnik u firmi plati između 30 i 40 % !

VL
PR
PrimoracRi
10:57 09.10.2019.

Biti poljoprivrednik ili ribar u Hrvatskoj je "Neprocjenjivio"isto je kao i saborski zastupnik,kad odeš u mirovinu super ti je sa 12-15 000kn, zdrav, jak,niš te ne sekira još dobiješ i otpremninu. evo svi se tuku za biti poljoprivrednik. Brojke susu jedno reanost drugo.

VL
ON
ON
09:31 09.10.2019.

Koliko se kod nas drži do seljaka vidi se po broju komentara.Na ovoliki članak tek tri komentara.Da je tema kriminal,HDZ,branitelji SDP bilo bi ih na stotine.Kod nas je negativa IN,a ovi naši vrijedni seljaci nisu interesantni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.