Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jovanović o LNG terminalu:
Povratak na članak

'Bit će to neuspjeh na tragu s avionima, guranje HEP-a u propast, a veći trošak za građane'

Mostov Miro Bulj komentirao je izmjene Zakona o porezu na dohodak koje su donesene krajem prošle godine koje su uvele paušali porez za 100 tisuća malih iznajmljivača u obiteljskom smještaju

Komentari 6

ST
stefj
12:35 23.01.2019.

SDP sad lupa kontru onome što je pred neku godinu podržavao. Iz avoina vidljivo da su protiv samo zato da budu protiv, ne iz nekog drugog razloga... Sam LNG terminal pitanje da li ima smisla. Ako dođe do poremećaja opskrbe iz Rusije, sigurno da ima, inače, ne previše... Po meni je bitnije pitanje zašto nema par bušotina pa da sami počnemo iskorištavati plin iz Jadrana, naročito zato jer ih Italija ima već hrpu, a sada ih radi i Crna Gora... A Bulj je već dosadan s tim paušalom. Pa lijepo piše da svaka lokalna jedinica sama mora donijeti odredbu kolika će biti cijena paušala i taj paušal je prihod lokalnih jedinica. Ako će lokalna jedinica odrediti maksimalni paušal, kakve to veze ima s vladom?

VL
MA
maloprekosutra
11:58 23.01.2019.

Član SDP-a, stranke koja je sa HNS-om htjela bušiti Jadran protivi se LNG-u ?

VL
Avatar Slito
Slito
12:48 23.01.2019.

Zašto ti iznajmljivači na moru ne plaćaju 10% za iznajmljivanje, kao što ja moram u Slavoniji svaki mjesec unaprijed platiti 10% za oranice koje sam dao u najam? Zar nismo svi isti?

VL
MM
Marko_Maras
12:45 23.01.2019.

"Zbog tog birokratskog terora Živi zid se zalaže da se HRT financira iz proračuna, a ne naplatom pristojbe." A dobro je poznato da novac u proračun pada s neba. Umjesto što predlaže da se pretplata svede isključivo na zaposlene (jerjer samo oni pune proračun), dakle na ljude koji su već opterećeni svim mogućim nametima, zašto se "revolucionarni" Živi zid ne zalaže za ukidanje HRT-a? Ali bojim se da i oni već računaju kako će im HRT trebati kad dođu na vlast. Netko mora širiti propagandu.

VL
DU
Deleted user
13:41 23.01.2019.

E pa kad Jova veli, mora da je tak..... Buahahahahahahahahahahahahahaha....

VL
DE
demokršćanin
13:28 23.01.2019.

Ništa nije rano gosp.Bačiću.Zašto se ništa ne poduzima za granična rješenja sa Srbijom.Zašto se ne rješava isplata ratne odštete.Sva neriješena pitanja koja je spomenuo Zekanović itekako su važna za RH bez obzira kada će Srbija biti primljena u EU (( možda prije u neku asocijaciju sa Rusijom).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.