Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

Biskup Košić blagoslovio spomen ploču za ubijene domobrane

Vlado Košić
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
10.12.2016.
u 19:46

Dosad su bijelim križem označili četiri stratišta

Komentara 52

MI
Mimizo
21:34 10.12.2016.

isto kao i u vukovaru antifašisti sa zvjezdom na čelu baš su neki junaci pobili ranjenike povijest se ponovila ali nikad više sada imamo svoju HRVATSKU i čuvat ćemo je od ovakvih antifašista i njihovih sljedbenika

BK
branko-kockica
20:38 10.12.2016.

Bravo za Večernji koji je ovaj događaj popratio s puna tri reda u osam sati navečer. Ne piše što se s ranjenicima dogodilo nakon što su ih antifašisti s crvenim petokrakama na kapi odveli iz bolnice, pa nije jasno zašto bi se postavio križ za nekog tko je "samo" odveden iz bolnice. Može li malo više detalja, a bilo bi dobro da i koji politički komentator ili kolumnist prokomentira ovaj događaj u svjetlu "antifašističkih vrijednosti".

BA
bakulušić
20:55 10.12.2016.

Svi se danas zgražamo nad Vukovarom i vukovarskom Ovčarom i nitko razuman ne podržava zločin. Istovremeno, skoro svi ostaju gluhi i nijemi na "Ovčare" (vrlo brojne ) koje su Titovi partizani i komunisti ostavili iza sebe prvih dana i godina nakon kraja Drugog svjetskog rata. Štoviše, još uvijek brojne ulice i trgovi nose Titovo ime i vrijeđaju zdrav razum i svaku humanost u čovjeku. Hvala biskupu Košiću, Crkvi i udrugama koje se trude da sve ne padne u zaborav. Jednog će dana istina izaći na vidjelo i posramit će se mnogi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije