126 27°C
  • Alkana:

    E moj biskupe, osramotio si i sebe i Crkvu i vjernike. Zar nikakvog pametnijeg i korisnijeg posla nema jedan biskup nego goniti i ubijati slobodne životnje u šumi?

  • luksa:

    Ovo je nažalost peglanje učinjene štete umjesto da netko pročita dragom biskupu Katekizam katoličke crkve: POSTIVANJE CJELOVITOSTI STVORENJA 2415 Sedma zapovijed zahtijeva postivanje cjelovitosti stvorenja. Zivotinje,kao i biljke i neziva bica, po prirodi su namijenjene opcem dobru prosloga,sadasnjeg i buduceg ... prikaži još!kao i biljke i neziva bica, po prirodi su namijenjene opcem dobru prosloga,sadasnjeg i buduceg covjecanstva. Uporaba rudnih, biljnih i zivotinjskihzaliha svega svijeta ne moze biti odvojena od postivanja moralnih zahtjeva.Gospodstvo nad nezivim i zivim bicima, sto ga je Stvoritelj dao covjeku,nije posvemasnje; ono se mjeri brigom za kakvocu zivota bliznjega,podrazumijevajuci tu i buduce narastaje; i zahtijeva religiozno postivanjecjelovitosti stvorenja. 2416 Zivotinje su stvorovi Bozji. Bog ih okruzuje svojom providnosnom skrbi.Samim svojim postojanjem one ga blagoslivlju i slave. I ljudi su duzni premanjima biti dobrohotni. Sjetimo se s kojom su njeznoscu sveci, kao svetiFranjo Asiski ili sveti Filip Neri, postupali prema zivotinjama.

  • miyamoto:

    Velika je privilegija i cast da te biskup osobno odstrijeli. To je blagoslov

Još iz rubrike Vijesti

Europarlamentarci o prihvaćanju Ursule von der Leyen kao predsjednice Komisije
Glasovanje u Strasbourgu

Socijaldemokrati u Europskom parlamentu će podržati Ursulu von der Leyen

Nikola Šubić Zrinski, bansku dužnost preuzeo je na Novu godinu 1543., a uskoro je i u Saboru priznat i uveden u bansku čast.
VOJSKOVOĐA I STRATEG

Prelazio je Dravu da bi usporio napredak Osmanlija

Gabrijela Žalac
Nije prekršila zakon

DORH odbacio kaznenu prijavu protiv ministrice Gabrijele Žalac

8