Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIRALIŠTA SLUŽBENO ZATVORENA

Birači u zagrebačkim Remetama čekali na glasovanje iza 19 sati, ogroman red se protezao oko zgrade

Foto: Privatni album
1/2
16.05.2021.
u 20:11

Iz fotografija je vidljivo kako se mjere ne poštuju jer se stvorila poprilična gužva od stotinjak građana

Iako su birališta otvorena do 19 sati, brojni birači u zagrebačkim Remetama čekali su u redu i nakon službenog zatvaranja

Na glasačkim mjestima 117 i 118 birači u ogromnom redu čekaju na glasovanje, a red se proteže od ulaza na biralište pa sve oko zgrade u kojoj se glasuje. 

Također, iz fotografija je vidljivo kako se mjere ne poštuju jer se stvorila poprilična gužva od stotinjak građana koji poslije 19 sati čekaju na svoj red. 

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album

Prema prvim izlaznim anketama, u Zagrebu je Tomislav Tomašević (Možemo!, Zagreb je naš!, Nova ljevica, Orah, Za grad) osvojio 48,6 posto glasova, a s 11,5 posto slijedi Jelena Pavičić Vukičević (Stranka rada i solidarnosti).  

Utrka za drugo mjesto, koje jamči ulazak u drugi krug, u Zagrebu je napeta jer su razlike između troje kandidata minimalne. Na trećem mjestu je Miroslav Škoro (Domovinski pokret) s 11,4 osvojenih glasova, dok je četvrti Davor Filipović (HDZ, HSLS, HSU) 10,3 posto. SDP-ov Joško Klisović je peti sa 6,1 posto glasova.

Komentara 1

DA
darwil
20:14 16.05.2021.

Svi će ovi glasati za Tomaševića jedino im on može pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije