Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županijski izbori

Bira se nasljednik Marine Lovrić Merzel u SDP-u

Marina Lovrić Merzel
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
05.03.2015.
u 00:05

Članstvo će birati predsjednika ogranka između tri kandidata

Izbori u županijskom SDP-u, prvi nakon ostavke bivše županice Marine Lovrić Merzel, bit će održani u nedjelju, 12. travnja.

Članstvo će birati predsjednika ogranka između tri kandidata: sisačke gradonačelnice Kristine Ikić Baniček, bivšeg zamjenika županice Zdenka Vahovca te bivšeg saborskog zastupnika Zorana Vasića, kojeg je u Saboru zamijenila upravo Lovrić Merzel.

>> 'Sad spočitavaju ugovore, a primali su velike naknade od Lovrić Merzel kojoj su držali lojtre'

Komentara 12

OB
ObrenM
01:43 05.03.2015.

Njezin lik prozet njenim djelom je jako iritantan.Sjetite se njezine prepotencije,dok je vladala,a nije znala koji je diplomski branila.Danas jos ima sramotnu potporu vladajucih,koji joj dozvoljavaju,da radi sa laznom diplomom,te je nagradjuju saborskim mjestom.

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
00:28 05.03.2015.

Zar ova nije u bajboku?

AN
Ante1956
00:43 05.03.2015.

Evo jos jedne prilike HDZ eovoj koaliciji da naprave dobar posao i tako zadaju jos jedan samar komunistima .Ovo komunisti navodim namijerno jer do dana danasnjega se nisu odrekli toga a isto tako su sljedbenici partije koja je Hrvatski pukk drzala u celiji srboslavije.Naprijed Karamarko i tvoji partneri pajdasi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije