Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primjer drugima

Bira se najbolji radnik u Hrvatskoj: Pobjednik dobiva 100.000 kuna

Posao/Ilustracija
Foto: GettyImages
27.09.2020.
u 12:24

Pokretači su poduzetnici Kristijan Cinotti (Mazars) i Ivan Topčić (Tim Kabel), a suorganizatori Udruga Partner i zaklada Rhema.

Treću godinu bira se najbolji radnik u Hrvatskoj. Osoba koja je primjer i uzor drugima po marljivosti, zalaganju, odnosu prema radu, kolegijalnosti. 

Pobjednik natječaja ponijet će nagradu od čak 100.000 kuna u gotovini. Inače, riječ je o projektu Mali svjetionik kojem je cilj “nagraditi barem jednu osobu koja je svojim trudom dirnula druge”, piše Poslovni dnevnik. Pokretači su poduzetnici Kristijan Cinotti (Mazars) i Ivan Topčić (Tim Kabel), a suorganizatori Udruga Partner i zaklada Rhema. 

Tko se može prijaviti

Na natječaj za izbor najboljeg radnika prijaviti se mogu sami radnici, ili ih prijavljuje poslodavac, kolege, članovi obitelji, prijatelji, a prijave su do 15. listopada na malisvjetionik.hr. 

Nakon što posebna komisija suzi izbor na Top10 kandidata javnost glasa za najbolje, kojima će se nagrade dodijeliti 13. studenoga u Zagrebu, uživo ili online, ovisno o epidemiološkoj situaciji.
 

Ključne riječi

Komentara 5

PL
plenkikok
12:43 27.09.2020.

Jel' to znači da možemo prijaviti i Plenkovića ? Ili još bolje Kovačevića ?

DU
Dudek
12:47 27.09.2020.

Naj bolji radnik sam ja. U prvoj godini mog života učlano sa se u političke stranke. Mjenja sa ih prema vjetru otkud je puhao. Ništa nisam u mom životu rado. ZATO nisam ni napravi štetu drugima. Fino pričao maglu prodavo-Kaodavo-Ka lipo živio i uživao-

SA
samoborka
15:05 27.09.2020.

Neloša ideja..rad, trud i odgovornost moraju (napokon) postati zemaljsko sveto trojstvo u Hrvatskoj. Ali, loše je to što u Hrvatskoj apsolutno ništa i nitko ne biva izabran bez "špage". Tako da će i taj "najbolji radnik" biti nečiji ili nečija nešto, tj, to će biti jedini kriterij. I 100% će biti ženskog roda zahvaljujući mrcvarenju promoviranja ženske superiornosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije