Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsenal oružja

Biograđaninu u stanu pronašli pušku, signalni pištolj i streljivo

Oružje
Dino Stanin/PIXSELL
14.04.2010.
u 10:04

Policija je temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru pretažila dom 25-godišnjaka i našla mu mali arsenal oružja i streljiva.

ZADAR - Temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru, policija je jučer u Biogradu pretražila dom 25-godišnjaka.

U stanu mu je pronađena jedna puška sa užljebljenim cijevima, jedan signalni pištolj i kutija za streljivo u kojoj se nalazio 171 metak.

Protiv 25-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari. 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:55 14.04.2010.

Pa ne dirjte čovjeka ipak je i on na popisu branitelja

OB
-obrisani-
09:52 15.04.2010.

25-godišnjaka i našla mu mali arsenal oružja i streljiva. Pazi molim te, mali arsenal oružja. Signalni pištolj - nije oružje nego obavezna oprema svakog većeg plovila ( mada može biti kao i čaša vode) Puška i streljivo. ( jedino odgovarajuće)odgovarajuće) I zračna puška je užljebljene cijevi A gdje je arsenal? U pretpostavki? A da ti ponovno , pišće ovog dječjeg uradka, posjetiš obrazovnu ustanovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije