Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Braća ubijenog:

'Mislimo da znamo tko ga je ubio, zna i policija, pa neka ga nađu i privedu'

Sloboština
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
17.04.2017.
u 19:50

Bio je član Bad Blue Boysa i strastveni navijač Dinama. Nije se bavio mutnim poslovima – govori jedan od braće 29-godišnjaka

– Mislimo da znamo tko ga je ubio, zna i policija, pa neka ga nađu i privedu – govore braća Ante Škembera (29), koji je na Uskrs oko 18 sati pronađen kako bez svijesti leži u travnatom kanalu koji se nalazi odmah uz Aveniju Većeslava Holjevca na zagrebačkoj Sloboštini. Škembera je pronašla prolaznica koja se ondje zatekla, i to otprilike pola sata nakon što je 29-godišnjaka netko teško ranio nožem.

– Zarezali su ga blizu slezene, imao je veliku, dugačku ranu duž gotovo cijelog trbuha. Čim su nam iz policije javili što se dogodilo, odjurili smo u bolnicu, ali doktori nisu uspjeli spasiti Antu. Četiri su ga kirurga operirala, ali umro je oko 21 sat – kazao je jedan od braće ubijenog. Pred kućom Škemberovih u Velikoj Gorici na Uskrsni ponedjeljak gorjeli su lampaši, a ispred ulaza u dvorište uz braću Ante Škembera okupilo se i desetak najbližih prijatelja.

– Bio je dobar, normalan dečko koji je volio Hrvatsku, a bio je član Bad Blue Boysa i strastveni navijač Dinama. Nije se bavio mutnim poslovima, radio je kod mene u tvrtki – govori jedan od braće 29-godišnjaka, koji tvrdi kako ne može znati što je točno Ante radio na dan kad je ubijen, ali kako kaže, ima svoje pretpostavke. Dodaje kako je Ante od kuće otišao u petak navečer “naći se s jednim likom na okretištu” kod Savskog mosta te da ga od tada nisu vidjeli.

Do zaključenja izdanja policija cijeli događaj još uvijek službeno nije vodila kao ubojstvo te su tvrdili kako još nemaju osumnjičenih za cijeli događaj. Policajci su inače detektorom metala prešli cijeli kanal i obližnju livadu u potrazi za nožem kojim je Škember ubijen.

>> Uzrok smrti odvjetnika je ubodna rana, ali policija odbacila ubojstvo

>> Strava u BiH: Pomahnitali muškarac ubio tri osobe

Komentara 19

MI
MikiPrdekana
21:06 17.04.2017.

Ante, pocivaj u miru Bozjem

Avatar ivo587
ivo587
20:04 17.04.2017.

bio je član Bad Blue Boysa u petak navečer “naći se s jednim likom na okretištu hm..

VE
Velikogoričan56
08:31 18.04.2017.

Šteta mladog čovjeka, no nešto baš i nije bistro, jer ako je otišao od kuće u petak da se nađe s nekm tipom a pronađen je izboden u nedjelju popodne kako braći to nije bilo sumnjivo gdje je i zašto se ne javlja? Štoviše, bio je praznik kad je običaj da je obitelj na okupu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije