Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saudijski princ razočarao
Povratak na članak

Bin Salman - ‘reformist’ koji odrubljuje glave

Među zatočenicima je Israa al-Ghomgham koja bi mogla postati prva žena suočena sa smrtnom kaznom zbog svog aktivističkog djelovanja.

Komentari 6

NE
Nepokolebljiv
18:34 24.08.2018.

Tjelesno kaznjavanje je tisucljetna tradicije. Europom jos ima kraljevstva makar su monarsi samo figure jos ih se drzi i na njih trosi silno puno novaca. Zelim kazati tradicije se mjenjaju postupno. Vjerujem da ca SA uskoro uvesti lidocainske lokalne anestetika potkozno u predjelu vrata prije odsjecanja glave.

VL
Avatar TheJack
TheJack
15:47 24.08.2018.

Na slici djeluje produhovljeno.

VL
TO
Toni70
15:50 24.08.2018.

Bin Salman - ‘reformist’ koji odrubljuje glave, i pored toga može biti daleko bolji čovjek jer zna kazniti teroriste i ubojice . U odnosu na pravi zapad koji to prakticira električnom stolicom , injekcijom otrova koji parlizira čovjeka i onda bez mogućnosti pokreta umire u teškim mukama . A što se tiče električne stolice onima kojima je poznato znaju da oči ispadju od struje i mozak prokuha. To su oni fini koji proizvode noružanja za masovno uništavanje čovječanstva prodaju drugima i nagovaraju na što veće i bolje naoružavanje za dan x .. Ne daju ženama da voze . Pametni eksploatatori daju ite kako da voze da idu na eksploateciju raditi za sitne novčiće sve do 65 do 70 godine starosti jer su fini pošteni i humani . Jer jedan član ne može ne smije radnik da zaradi toliko da može živi Znaju da su muškarci stariji u prosjeku od žena i ako kad kaka dožive starost nek baka ide raditi deda je doma jer je u mirovini i on neka se brine oko unućladi neka kuha ručak i pere veš . To je logika demokratski karakter oduzetnika ideja i humanost . Ali zato su brzi pametni i znaju da kakaju po drugima koji eto oštro kažnjavaju krivce teroriste ili one koji ne poštuju ZAKON te države.Dok recimo u pravoj demokraciji se kažnjava tako da se "zločestoga" zatvori u samicu "betonski grob" malo veči od veličine kreveta gdje nema prozora i nikoga ni mali pogled u nebo ili biljku ... I to mjesecima godinam po 11 sati i onda ima pravo sat vremena sam da se šeta u malo većem kavezu-opet sam .

VL
KE
kelab
03:56 25.08.2018.

This is Islam, an absurd theology of an immoral Bedouin, a rotting corpse which poisons our lives. (Ataturk)

VL
BF
bf2
18:37 25.08.2018.

petromonarhija sa srednjovjekovnim mentalitetom...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.