Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša predsjednica nakon operacije:

'Bilo mi je teško pisati, zakopčati dugmad, otvoriti bočicu vode, našminkati se, držati žlicu...'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Facebook
1/4
12.09.2020.
u 13:47

Ova je operacija bila nužna, vjerojatno još i ranije. Nije bila riječ samo o bolovima, već i o funkcionalnim i motoričkim smetnjama koje su počele utjecati na moj život, napisala je na Facebooku Kolinda Grabar-Kitarović

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović javila se i zagrebačkog KBC-a Rebro gdje je imala operaciju operacije stenoze spinalnog kanala vratne kralježnice s mijelopatijom i radikulopatijom.

Kako je pojasnila na svom Facebook profilu, riječ je o cervikalnoj diskektomiji prednjim pristupom uz fuziju i instrumentaciju.

– Ova je operacija bila nužna, vjerojatno još i ranije. Nije bila riječ samo o bolovima, već i o funkcionalnim i motoričkim smetnjama koje su počele utjecati na moj život. I to ne samo na onaj protokolarni, zbog poteškoća sa stajanjem, gubitka ravnoteže i slično, već i na svakodnevni život. Bilo je već teško potpisati se i općenito pisati rukom, zakopčati dugmad, otvoriti bočicu vode, našminkati se, prinijeti žlicu ustima... Sad slijedi duži oporavak u kojem se oslanjam na potporu obitelji, prijatelja i svih dobrih ljudi – objavila je Kolinda Grabar-Kitarović na svom profilu.

Dragi svi, javljam vam se s KBC Rebro, Zagreb nakon operacije stenoze spinalnog kanala vratne kralježnice s...

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićSubota, 12. rujna 2020.

 

Zahvalila se i liječniku koji ju je operirao:

– Ponajprije hvala cijelom medicinskom timu na čelu s prof.dr. sc. Miroslavom Vukićem i osoblju NeourokirurgIje KBC Rebro na njihovoj skrbi. Hvala i Specijalna Bolnica Sv. Katarina i Radiochirurgia Zagreb, svim drugim medicinskim ustanovama i pojedincima koji već godinama brinu o stanju moje kralježnice i ozljedama ruke i ramena. Hvala obitelji, prijateljima i svim dragim ljudima koji su mi ovih dana pomagali napraviti pripreme za oporavak kod kuće. Hvala svima vama koji mi šaljete dobre želje i molitve – napisala je Kolinda.

Ključne riječi

Komentara 43

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
14:07 12.09.2020.

Brzo ozdravljenje...

DD
ddh
14:04 12.09.2020.

Kad bo se Hrvatsku i njezin narod sudilo po ovim cetvero forumasa, onda bi se moralo reci, da je Hrvatska prostacka zemlja, zemlja primitivaca i divljaka. Dali je to u stvari tako?

Avatar southman
southman
15:07 12.09.2020.

Predsjednice brz oporavak želim !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije