Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zarazio se

Bill Gates u izolaciji: "Imam blage simptome koronavirusa"

Bill Gates
Foto: CHARLES PLATIAU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
11.05.2022.
u 08:31

Sretan sam što sam cijepljen i što sam primio booster dozu te imam pristup testiranju i izvrsnoj medicinskoj skrbi - napisao je Gates.

Suosnivač Microsofta Bill Gates pozitivan je na COVID-19. Na Twitteru je napisao da ima blage simptome te da će se izolirati sve dok ne ozdravi.

- Sretan sam što sam cijepljen i što sam primio booster dozu te imam pristup testiranju i izvrsnoj medicinskoj skrbi - napisao je Gates.

Bill Gates bio je glasni zagovornik mjera za ublažavanje pandemije, posebno pristupa cjepivima i lijekovima za siromašnije zemlje. Zaklada Gates je u listopadu izjavila da će potrošiti 120 milijuna dolara za povećanje pristupa generičkim verzijama antivirusne pilule protiv COVID-19 proizvođača lijekova Merck za zemlje s nižim prihodima, piše ABC News.

Prošli je tjedan ovaj filantrop objavio knjigu pod nazivom “Kako spriječiti sljedeću pandemiju” u kojoj objašnjava kako bi zemlje mogle poduzeti koordinirane napore da spriječe pandemije i eliminiraju sve respiratorne bolesti.

VIDEO Rasplet događanja! Slovenski liječnici odobrili prekid trudnoće Mireli Čavajdi

Komentara 5

DU
Deleted user
08:39 21.05.2022.

I ja sam sretan što si primio booster dozu. Želim ti još puno sreće s booster dozama. A još više, želim ti upravo onoliko (ne)sreće koliko si donio narodima Afrike svojim "dobročinstvima", i dodajmo, onoliko (ne)sreće koliko si donio korisnicima Microsofta s MS BS proizvodima, uključivo onoliko vremena u paklu koliko su korisnici morali čekati da im se iznenada i protiv njihove volje apdejtaju windowsi 10.

ID
ivo.dzinic
08:31 14.05.2022.

Kad bi bilo sreće da ga i pokosi.

CI
ciganin
06:41 14.05.2022.

nemoj se mučiti .. bolje se predaj .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije