Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslije smrti

Bila u vezi 42 godine s milijunašem pa se začudila kome je ostavio imetak

imanje
Foto: Google Street View
1/2
12.04.2018.
u 10:05

Joan Thompson (79) nadala se kako će dobiti bar nešto od milijun i pol funti vrijednog bogatstva čovjeka s kojim je provela 42 godine života

Joan Thompson (79) iz Pembrokeshirea u Walesu ostala je u šoku kada je čula kome je muškarac, s kojim je u vezi provela 42 godine, ostavio svu svoju imovinu.

Nakon smrti Wynforda Hodgea, koji je lani preminuo u 94. godini, Joan se nadala kako će joj pripasti nešto od njegova 1,5 milijuna funti vrijednog imanja koje je posjedovao s obzirom na to da je s njim provela više od polovice svoga života.

Pravi šok je doživjela kada je čula za njegovu oporuku u kojoj je on napisao kako cijelo svoje bogatstvo ostavlja paru koji je živio na njegovu imanju jer su ''posljednjih nekoliko godina njegova života bili dobri prema njemu'', piše Daily Mail.

Starac je u oporuci napisao kako je njegova partnerica ''financijski potkovana'' te da je cijeli život vodila vlastite financije i da joj njegov novac ne treba.

No 79-godišnjakinja imala je ušteđeno tek 2500 funti, što joj nije dovoljno za život, pa je nepravdu ispravio sudac Milwyn Jarman koji je zaključio kako je Hodge počinio pogrešku. Zbog toga je presudio u korist Joan Thompson te joj je dodijelio 225 tisuća funti vrijednu kolibu te 190.000 funti gotovine kojom će obnoviti nekretninu koju je dobila, ali i dostojno živjeti ostatak života.

Prije smrti Hodge je napravio čak deset oporuka, a na samrti je svojoj partnerici rekao da se ne brine ''jer će biti dobro zbrinuta''. No, u posljednjoj oporuci ipak se predomislio pa je cijelo svoje bogatstvo ostavio Karli Evans i Agonu Berishi koji su živjeli sa svoje dvoje djece u iznajmljenoj kući na njegovu imanju te su mu povremeno pomagali.

No sudac je to smatrao nepravednim jer je Joan Thompson provela više od 40 godina svojega života s preminulim 94-godišnjakom te se brinula o njegovoj majci, imanju, kao i o njemu samome, pa joj je dodijelio dio njegova bogatstva.

Komentara 15

VO
vorda400
11:16 12.04.2018.

A nije sponza jer nije sad da je jučer došla u njegovu kuću 40g zajedničkog života nešto bi trebalo značiti ali o pokojniku sve najbolje iako je ispao idiot a ovi drugi pokupili lovu ima takvih slučajeva i kod nas starci prolupaju pa ostave nekim tamo desetim kuće stanove i slično a znam primjer sin babi plaćao starački dom jer je bila nepokretna i stan prepisali nekoj susjedi jer joj je ova zaljevala cvijeće dok je bila u domu a sin koji je dom plaćao. sad na sudu sve mora dokazivati pa ispalo sranje jer i bilježnik je pronevjerio neke potpise ma živo kino

KO
Kora
12:51 12.04.2018.

Tako to ide, zato žena od početka mora biti samostalna - ništa tzv. kršćanske obiteljske vrijednosti, nego samo gledati svoju egzistenciju.

DU
Deleted user
15:47 12.04.2018.

Hmm.. Agon Berisha? prezime ovog glavnog nasljednika zvuci jako albansko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije