Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica potvrdila:

'Bila sam na pregledu i infuziji, troje djedova i baka umrlo mi je od karcinoma

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
18.02.2019.
u 10:58

Imala sam virozu poslije Nove godine i išla sam na infuziju u Vinogradsku bolnicu jer sam morala ići u Tursku u državni posjet, rekla je Grabar-Kitarović

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović potvrdila je da je bila na infuziji i na preventivnom pregledu, što je danas objavio Večernji list.

– Nažalost, imam neke genetske predispozicije. Od četvero mojih baka i djedova, troje je umrlo od karcinoma, tako da ja svake godine radim magnetsku rezonanciju dojki i unutarnjih organa – rekla je Grabar-Kitarović tijekom službenog posjeta Turskoj objašnjavajući zašto je bila na pregledu u privatnoj klinici Radiochirurgia Zagreb u Sv. Nedelji, prenosi Dnevnik.hr. Dodala je da redovito ide na godišnje preventivne preglede, kao što to zastupa i u javnosti.

Kolinda Grabar Kitarović
1/9

Sredinom siječnja u više navrata bila je i na infuziji u KBC-u Sestara milosrdnica. 

– Da, sve je u redu, imala sam virozu poslije Nove godine i išla sam na infuziju u Vinogradsku bolnicu jer sam morala ići u Tursku u državni posjet – rekla je Grabar-Kitarović.

Osvrnula se i na optužbe bivšeg savjetnika za unutarnju politiku Mate Radeljića da je srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću obećala da u govorima više neće spominjati pojmove "velikosrpska agresija" i "genocid u Srebrenici". Te izjave ranije je demantirao Ured predsjednice.

– Ma nemojte me to pitati. Gledajte, cijela moja politika govori o mojim stavovima, nema uopće potrebe to komentirati. Neću više komentirati takve izjave jer ne želim ulaziti u raspravu s nekim tko reagira na taj način – rekla je predsjednica.

Pogledajte video predsjednice i Bandića:

Komentara 45

Avatar jest
jest
11:14 18.02.2019.

Hajmo se mi ostaviti iluzija, nijedna stranka i nijedan političar ne žele dobro ovom narodu i malom čovjeku, velikom većinom lažovi, lopovi, nesposobnjakoivići, beskičmenjaci, neznalice, neradnici, uhljebi. Nijedna stranka neće pokrenuti za budućnost ove zemlje toliko nužne reforme, među njimaa najbitniju reformu javne uprave koja bi bitno rasteretila državne rashode i time snažno rasteretila porezni pritisak što bi omogučilo dizanje plaća u privatnom sektoru i time i ostanak mladih. Uz ovakve političke stranke, sasvim je svejedno tko je na vlasti, sve veći broj staraca će se i dalje svađati oko nebitnih povijesnih tema od 1848.g. pa sve do 1991. a njihova će djeca odlaziti van jer tu kruha nema za ikoga osim za stranačke uhljebe svih stranaka.

MA
macor
11:23 18.02.2019.

Sta ce na ovo reci mnoge gradanke i gradani rep. Hrvatske koji su vec od raka oboljeli al nemaju sanse da u kratko vrijeme dodu do magnetske rezonance. Da li ova Hrvatska Karleusa misli da ce se oni i njihovii najmiliji nad njom razalostiti i glas joj na sljedecim izborima dati?

NA
NasaSenkica
11:35 18.02.2019.

Hrvatsku predsjednicu KGK voli i uvažava cijeli svijet osim srba, bosnjaka muslimana i jugoslovenske platforme u Hrvatskoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije