Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je vidjela?

Bila je klinički mrtva 27 minuta, a kada se vratila u život odmah je ovo napisala

bolnica
Foto: Getty Images
25.06.2019.
u 17:36

Tina Hines dobila je srčani zastoj prije nego što je krenula na planinarenje u Phoenix u američkoj saveznoj državi Arizoni sa svojim suprugom Brianom prošle veljače

Majka četvero djece koja je bila klinički mrtva čak 27 minuta tvrdi kako je 'raj stvaran'. Kada se vratila u život, prvo je tražila papir i olovku te je napisala 'It's real' (stvaran je).

Tina Hines dobila je srčani zastoj prije nego što je krenula na planinarenje u Phoenix u američkoj saveznoj državi Arizoni sa svojim suprugom Brianom prošle veljače.

Srušila se na pod, no došla je svijesti pa je opet pala u nesvijest prije nego su bolničari stigli. Do bolnice su je oživljavali čak šest puta, a čak 27 minuta bila je klinički mrtva, rekla je njezina obitelj, piše Metro.

Opisujući što je tada vidjela kazala je kako je bilo 'jako stvarno, boje su bile tako živahne'.

Rekla je i kako je vidjela lik Isusa koji je stajao ispred crnih vrata sa žutim svijetlom iznad glave.

Njezinu nećakinju Madie Johnson priča je toliko dirnula da je na ruku tetovirala što je Tina napisala kada se vratila u život.

– Njezina priča je toliko stvarna da bi je bilo šteta ne podijeliti. Meni je dala jače povjerenje u vjeru koja često prolazi nezapaženo – objavila je ona na Instagramu.

Ključne riječi

Komentara 120

MI
Mimizo
22:26 25.06.2019.

šta reči nego da mi je stvarno žao onih koji ne vjeruju i još se izruguju vjeri.Bože oprosti im ne znaju šta govore

MA
Marsijanac
17:08 26.06.2019.

Upravo je zastrasujuce u kojoj mjeri ljudi pojma namaju kako nasa podsvijest funkcionra. Podsvijesni um 'misli' zivim slikama 24/7.

AN
antipoganin
14:02 26.06.2019.

Vjera je put do znanja a ateisti lijepe pola glave majmun i pola glave čovjeka u cjelinu da dokažu evoluciju.To je prijevara i neznanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije