Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGAJU ZA OKRUTNIM POČINITELJEM

Bika ubio hicem iz vatrenog oružja pa ga polio benzinom i zapalio

Tradicionalna borba bikova u Dicmu ove je godine posebno atraktivna
Milan Sabic/PIXSELL
10.11.2020.
u 13:05

U policiji kažu da tragaju za počiniteljem, a kada i ako ga nađu možda im objasni što  ga je motiviralo da počini to za što ga se sumnjiči

Još uvijek nepoznati počinitelj, sumnjiči se da je u Konjskom Brdu kod Perušića u noći na 7. studenog  počinio rijetko viđen okrutan zločin prema životinjama. Jer prvo  je hicem iz vatrenog oružja ubio bika u vlasništvu 54-godišnjaka. A zatim je ubijenu životinju polio benzinom  i zapalio. 

U policiji kažu da tragaju za počiniteljem, a kada i ako ga nađu možda im objasni što ga je motiviralo da počini to za što ga se sumnjiči. Nije priopćeno za koliko je oštećen vlasnik bika

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:00 10.11.2020.

Možda zato jer lutaju cestama......😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije