Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolac preminuo u bolnici

Bik rogovima probio pluća španjolskom matadoru u Francuskoj

Foto: Screenshot
18.06.2017.
u 16:50

Fandino je drugi španjolski matador koji je umro u borbi s bikovima u posljednjih godinu dana

Španjolski matador, Baskijac Ivan Fandino umro je u subotu navečer u bolnici u Mont-de-Marsanu u Francuskoj, podlegavši ozljedama zadobivenim u borbi s bikom, piše telegraph.

Ivan Fandino (36) je tijekom borbe s bikom zapeo za svoj ogrtač i pao, a potom ga je bik nabio na rog i probio mu plućno krilo.

Fandino je drugi španjolski matador koji je umro u borbi s bikovima u posljednjih godinu dana, nakon što je život izgubio Victor Barrio prošle godine.

Komentara 19

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
17:23 18.06.2017.

Ne razumijem mentalni sklop ljudi koji to podržavaju. Koridu jednostavno treba zabraniti, spasiti neke ljude i spriječiti mrcvarenje jadnih životinja, ma koliko se netko pozivao na tradiciju.

DE
deda1234
17:39 18.06.2017.

i bikovi se opametili!

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
18:10 18.06.2017.

Cestitke biku!!!Zivio ti meni!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije