Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u bih

Bihać: Uhićena osoba za koju se sumnja da je podmetnula bombu

mirisi
Foto: Arhivska fotografija
1/2
28.05.2012.
u 10:00

Bomba je bila postavljena u suncobran te se aktivirala u trenutku kad ga je jedna od prodavačica pokušala otvoriti

Jedna žena izgubila je život, dok su dvije osobe ranjene u eksploziji bombe koja je u ponedjeljak ujutro aktivirana pokraj tržnice u Bihaću, piše biscani.net.

Kako izvještavaju bosansko-hercegovački mediji, eksplozija se dogodila na privatnom štandu u dvorištu privatne kuće u Ulici Hadžiabdića. Stradale su dvije sestre kad su pokušavale otvoriti suncobran u kojem je bila postavljena bomba te muškarac koji se u tom trenutku zatekao u njihovoj blizini. Jedna od žena je poginula. Riječ je o Sabini Dulić koja je podlegla ozljedama tijekom operacije u kantonalnoj bolnici. Njenoj sestri Izeti Dulić lakše je ozlijeđena noga te je zadržana na odjelu ortopedije u spomenutoj  bolnici.

Ministar unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona Šefik Smlatić izjavio je da su dvije sestre svakog ponedjeljka na tom štandu prodavale voće i povrće pa policija pretpostavlja da je motiv napada osobni obračun.

Doznaje se i da je policija privela osobu koju sumnjiči za postavljanje eksploziva.

Komentara 16

BA
Bay
10:56 28.05.2012.

Bit će da to ima veze s nedosanjanim snom ...

Avatar 456852
456852
11:00 28.05.2012.

u Ulici Hadžiabdića bila jednom jedna bombica...puce ona tako nasred trznice stoke..buahahhahaha ! this is fkn great ..

PE
pelinkovac
13:24 28.05.2012.

u bosni drugo poluvrijeme jos nije pocelo,a kako se stvari odvijaju izgleda ce prije ljeta pocet...Mostar podjelit,Travnik,Vitez..republika mrska sa glavonjom dodikom ide prema nezavisnosti,muslimani stjerani u kut i nemaju sta izgubit,kad covjek nema sta izgubit onda je najopasnijij..a i u Posavini se isto preko noci neke stvari cudne desavaju.hmm..bojim se drugog poluvremena u bosni jel smo mi iz broda opet prvi na udaru i jednih i drugih a trecima moramo pomoc(hrvatima)i tako je to sve tamo gadno a onaj Mesic kaze da je Nikolic dobar,a josipovic mu prvi cestita,,jadno bjedno,al kad zapuca i njihova ce guzica biti u opasnosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije