Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA

BiH: Osuđen zbog zlostavljanja djevojčice

rešetke
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
01.02.2019.
u 12:39

Županijski sud u Sarajevu u petak je osudio na osam godina zatvora Kenana Kršu, poznatog po promicanju islamističkog ekstremizma

Županijski sud u Sarajevu u petak je osudio na osam godina zatvora Kenana Kršu, poznatog po promicanju islamističkog ekstremizma, no u ovom slučaju kazna mu je izrečena nakon što je proglašen krivim po optužnici koja ga je teretila za zatočenje djeteta i spolni odnos s djetetom na naročito ponižavajući način.

Kenan Kršo i suoptuženi Jasmin Zunđa proglašeni su krivim jer su 2017. godine protuzakonito držali u višednevom zatočenju i zlostavljali djevojčicu koja je tada imala 12 godina. Zunđi je sud izrekao kaznu zatvora od godinu i pol zbog pomaganja Krši u počinjenu kaznenog djela.

Kenan Kršo ranije je uhićen u dva navrata, oba puta zbog sumnje u njegovu povezanost s islamističkim teroristima. U BiH ga je policija privodila 2015., a njegovo ime postalo je poznato u javnosti zbog provociranja bosanskohercegovačkih muslimana tijekom molitvi u jednoj džamiji u sarajevskom naselju Breka, a potom i zbog činjenice da se na Baščaršiji, s očevidnom nakanom da ponovo provocira, pojavio u majici sa znakovljem terorističke organizacije Islamska država (IS). Kršu je privodila i policija u Bugarskoj 2016. godine zbog sumnje da je boravio na ratištima u Siriji, no zbog toga nikada nije procesuiran.

>>Pogledajte video: Uhićenje u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dixie_land
Dixie_land
18:20 01.02.2019.

To vam je inače ta religija mira ako niste znali.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
13:05 01.02.2019.

Pa jedan odlucujuci razlog zasto idu u islamiste je seksualne naravi. Kao sto je poznato koran se moze tumaciti na 1001 nacin izmedju ostaloga da se mogu uzimati seks-robkinje, male djevojcice i djecaci. Kao i sam Muhamed koji se ozenijo za svoju 12godisnju rodicu. A i samo islamsko bratsvo ima svoju erotsku komponentu. Cinjenica je da je do kraja 19 i jos pocetkom 20og stoljeca u Egiptu medju islamskim vjerskim sluzbenicima bio prostranjen obicaj drzati si lijepoga mladica za ugodne casove na samo. Znaci ovaj Kenan ce i u zatvoru uzivati u toplim nocima sa njegovom bracom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije