Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušao prijeći granicu

BiH: Hrvatski državljanin uhićen zbog ratnog zločina

MUP
Ivo Cagalj/PIXSELL
03.07.2018.
u 13:49

Granična policija Bosne i Hercegovine u utorak je potvrdila da su njezini pripadnici uhitili hrvatskog državljanina kojega vlasti u BiH sumnjiče za ratni zločin.

Puni identitet uhićenog nije objavljen već je samo navedeno da je riječ o muškoj osobi inicijala M.D. rođenoj 1957. godine.

Uhićen je 2. srpnja kada je u BiH pokušao ući na graničnom prijelazu Orašje. Granični policajci utvrdili su da je tjeralicu za njim raspisalo tužiteljstvo Posavske županije koje ga tereti za ratni zločin protiv civilnog stanovništva.

Uhićeni je nakon privođenja predan pripadnicima županijske policije u Orašju.

Ključne riječi

Komentara 10

PE
peronja
18:48 03.07.2018.

preuzeti srpski zakon i postati nadležan za sve što se desilo na području bivše države.

PL
@ploto@
23:25 03.07.2018.

Kokardašima treba uvesti vizu,.

Avatar vidikurza
vidikurza
15:00 03.07.2018.

Lepo vam je poručio Milorad da se ne ku.čite, ali vama ne vredi govoriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije