Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radi iza scene
Povratak na članak

Biden pod pritiskom, radi na obustavi nasilja u Izraelu i Gazi

Biden se suočava s rastućim pritiskom zastupnika iz njegove Demokratske stranke da preuzme glasniju ulogu, no američki dužnosnici navode da su se on i njegov tim opredijelili za manje 'glasnu' akciju.

Komentari 2

SI
sisavac
07:59 18.05.2021.

vi od bidena očekujete nešto? kamala se hihotala kad su je pitali kad će na granicu sa meksikom, da vidi djecu migranata u kavezima. a on bi kao trebao rješavati problem koji ni jedna američka administracija nije htjela riješiti na jedini ispravni način, dvije države u granicama iz 47-e?! on, jadan bolestan čovjek, koji ne zna tko mu je žena, gdje se nalazi, s kim priča, o čemu priča..? dal vi znate tko i što je joe biden? taj tip je 90-ih kreirao američku politiku, nakon pada sssr-a, kad je amerika krenula u neviđenu ekspanziju, zauzela prostor bivšeg varšavskog pakta, prekršila sve dogovore, napadala koga se sjetila. od takvog ratobornog arhitekta vi očekujete da će donijeti mir?! ako ga nije clinton, koji je jedini imao priliku i smisao za to, trenutak, onda ga ovaj ne može ni u ludilu. kojem je sve bliži.

VL
JO
jorgen
09:57 18.05.2021.

"Biden pod pritiskom, radi na obustavi nasilja" - ček, vi to namjerno stavljate lažni naslov? Biden je TRI PUTA ZAREDOM blokirao UN rezoluciju kojom se poziva na prekid vatre. A vi mu i dalje čuvate leđa?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.