Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
virovitica

Biciklom po Strossmayerovoj sa 2,87 promila alkohola u krvi

Presretač (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
16.04.2012.
u 19:37

Policija je teško alkoholiziranog 39-godišnjaka uhvatila u jednoj od najprometnijih ulica u Virovitici

Policija je privela 39-godišnjaka koji je upravljao biciklom s čak 2,87 promila alkohola u krvi! Muškarac je na djelu uhvaćen u nedjelju u Strossmayerovoj ulici, jednoj od najprometnijih ulica u Virovitici.

"Budući da je postojala opasnost da će nastaviti vožnju, vozač je isključen iz prometa i doveden je u policijsku postaju. Slijedi podnošenje optužnog prijedloga", izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Ključne riječi

Komentara 2

CH
chemica
20:44 16.04.2012.

Nek me se krivo ne shvati, ali ovoga me NIJE strah. Samo nek on i dalje vozi svoj bicikl. Tada je najmanje opasan. Radije ću ga otpuhat u grmlje uz cestu s moje malo auto nego da moje malo auto izvlače ispod njegovog šlepera ili što mu već može pasti na pamet da vozi oblijan.

JA
james49
20:54 16.04.2012.

Kaj su mu skinuli tablice i oduzeli dozvolu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije