Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranska magistrala

Biciklist nastrado u pokušaju skretanja s magistrale

biciklist
Anton Ficko/VLM
28.03.2010.
u 15:56

S teškim i po život opasnim ozljedama u riječkom KBC-u završio je biciklist I. J. (64) iz Crikvenice jučer oko 14,15 sati.

S teškim i po život opasnim ozljedama u riječkom KBC-u završio je biciklist I. J. (64) iz Crikvenice jučer oko 14,15 sati. On se na biciklu kretao magistralom u smjeru Rijeku, a iza njega je vozila svoju opel corsu (RI 635 GM) S. T. (56) iz Klenovice.

Prema policijskom izvješću na istočnom skretanju u Crikvenicu biciklist je na zabranjenom mjestu pokušao skrenuti u mjesto i naletio na automobil kojim ga je S. T. u tom trenutku obilazila. Na kratko se zadržao na poklopcu motora automobila, a potom je pao on na jednu stranu, njegove naočale odletjele su dva, tri metra dalje, dok se bicikl zaustavio desetak metara od mjesta nesreće. Od siline udarca na automobilu je puklo vjetrobransko staklo.

- Vozila sam sporo, ne više od 45 kilometara na sat kada sam ispred sebe dolaskom u križanje vidjela biciklista. Namjeravala sam ga obići, ali se on odjedanput sjetio skrenuti bez ikakva znaka i upozorenja. Odmah sam zakočila, no ništa nije pomoglo. Završio mi je na "haubi", rekla nam je šokirana.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
konkord
18:01 28.03.2010.

Iskreno mi žao nastradalog čovjeka ali ako novinari pišu da je \"nastrado\" a ne nastradao, onda im treba dati kramp i lopate u ruke i istjerati ilegalu a novinare zaposliti tamo gdje i pripadaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije