Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatečen kod Našica

Biciklist 'napirio' 4,21 promil alkohola - za to treba popiti barem litru rakije

Ilustracija
Foto: Getty Images
21.11.2019.
u 14:55

Da bude nevjerojatnije, "mrtav" pijan biciklist zatečen je na ulici usred dana, oko 15.15 sati!

Čak 4,21 promila alkohola u krvi "napirio" je 48-godišnji biciklist kojeg je policija zaustavila u Velimirovcu kod Našica u srijedu, izvijestila je PU osječko-baranjska.

Da bude nevjerojatnije, "mrtav" pijan biciklist zatečen je na ulici usred dana, oko 15.15 sati! Pravo je čudo, pak, što nije stradao.

Jer, osim što je mogao završiti pod kotačima nekog automobila, s više od četiri promila alkohola u organizmu čovjeku prijeti alkoholna koma. Prikaza radi, za tu koncentraciju treba popiti barem litru rakije. Pijani je biciklist odveden na triježnjenje, a čeka ga i novčana kazna. 

Komentara 1

ZO
Zooltan
02:50 22.11.2019.

Ne radi mu jetra pa je sav alkohol ostao u organizmu. Trebalo mu je već presaditi novu zdravu jetru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije