Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN

Biciklist koji je nasmrt pretukao 66-godišnjaka brani se šutnjom

Zagreb: Očevid u Trnju gdje je na parkiralištu pronađen mrtav muškarac
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
30.09.2021.
u 20:19

Navodno je, prema iskazima očevidaca, Jasmin S. vozio prebrzo te je biciklom zakačio lajnu na kojoj je bio pas Željka P. Ovaj ga je upozorio da pazi kako vozi, što je valjda iziritiralo Jasmina S.

Jasminu S. (41), koji se sumnjiči za nanošenje teške ozljede sa smrtnom posljedicom, sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor. Pritvoren je zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Sumnjiči ga se da je 27. rujna u 9.41 u Ulici Cvijete Zuzorić na zagrebačkim Krugama nakon kraće svađe nogama po glavi i tijelu izudarao Željka P. (66), koji je malo zatim od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Jasmin S. se potom udaljio na biciklu, a pronađen je i uhićen dan kasnije. Ispitan je na policiji i tužiteljstvu, a prema neslužbenim informacijama, branio se šutnjom. Protiv njega je pokrenuta istraga, tijekom koje će se pokušati utvrditi i motivi koji ga natjerali na suludi čin.

VIDEO Pronađen mrtav muškarac u zagrebačkom Trnju. Susjed: "Tu se čula nekakva svađa. Ležao je na boku, vidio sam povredu glave."

Nakon tragičnog događaja, očevici su iskazivali da su se dvojica muškarca sukobila oko toga tko ima prednost na neobilježenoj biciklističkoj stazi kojom se stariji muškarac šetao sa psom. Navodno je, prema iskazima očevidaca, Jasmin S. vozio prebrzo te je biciklom zakačio lajnu na kojoj je bio pas Željka P. Ovaj ga je upozorio da pazi kako vozi, što je valjda iziritiralo Jasmina S.

Počeo se prepirati sa Željkom P., a verbalni obračun brzo je prerastao u fizički, i to s kobnim posljedicama. Prema nekim informacijama, Jasmin S. je navodno čak pokušao pomoći ozlijeđenom muškarcu prije nego što se udaljio s mjesta događaja. On ranije, kako se neslužbeno doznaje, nije kažnjavan. 

Ključne riječi

Komentara 20

XA
xaron
21:27 30.09.2021.

Jasmin…iz grupe ljudi koja svojim ponašanjem ne spada u našu drźavu.

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
22:01 30.09.2021.

Smeće, a ne jasmin

PE
Perspektivan
21:01 30.09.2021.

Branio se ne branio, dvadeset godina je primjerena kazna. Po meni je ovaj puno veci zlocinac od onog sto je ubio troje svoje djece jer je ocito onaj psihicki bolesnik a ovaj je jednostavno nasilnik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije