Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premlaćivanje kod Zadra

Bibinjac jednog napao nožem, drugog metalnom šipkom, prijetio i smrću

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
09.04.2020.
u 09:47

Obojica napadnutih muškaraca su lakše ozlijeđeni, a 27-godišnjak je pronađen te je doveden u prostorije policije

Jučer poslijepodne oko 15 sati u Bibinjama, 27-godišnji muškarac je najprije u polju fizički napao 40-godišnjaka, te  ga oštrim predmetom ozlijedio, a potom mu je probušio i gumu kotača na kamionu, cijelo vrijeme mu prijeteći.

Nedugo nakon toga kod kamenoloma je fizički napao 41-godišnjeg muškaraca, kojeg je više puta udarao rukama, nogama i metalnom cijevi, pri tom mu cijelo vrijeme prijeteći smrću.

Obojica napadnutih muškaraca su lakše ozlijeđeni, a 27-godišnjak je pronađen te je doveden u prostorije policije.

– U tijeku je kriminalističko istraživanje nad istim u svezi kaznenih djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju i prijetnje – istakli su iz zadarske policije. Podsjetimo jučer je dvojac premlatio 29-godišnjaka u zadarskom naselju Arbanasi.

Komentara 2

Avatar anlaser
anlaser
12:11 09.04.2020.

Hoće li "institucije" ovoj anarhiji i ološu stati na kraj ?

TA
talibanomanija
11:33 09.04.2020.

Eh da je to milicija a ne policija,brzo bi se to rijesilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije