Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAO EMAIL ZAPOSLENICIMA

Bezos se povlači s vodeće pozicije Amazona! 'Pažnju želim usmjeriti na nove projekte'

Amazon Novelty Event
Foto: Andrej Sokolow/DPA/PIXSELL
1/3
02.02.2021.
u 23:23

Povlači se u trećem tromjesječju, a njegovu će ulogu preuzeti Andy Jassy

Glavni izvršni direktor tvrtke Amazon Jeff Bezos u službenom je emailu svojim zaposlenicima, objavljenom u utorak, najavio kako će se će trećem tromjesječju 2021. godine prijeći na mjesto glavnog direktora, a njegovu će vodeću poziciju preuzeti Andy Jassy.

- Iz buduće pozicije svoj fokus i pažnju planiram preusmjeriti na nove proizvode i projekte, govori Bezos, a za Jassyja govori kako će biti odličan lider, kako je u tvrtki dugo gotovo kao i on.

Bezos nadalje u emailu govori o ovoj globalnoj tvrtki osnovanoj prije 27 godina, a koju trenutno smatra najinovativnijom na tržištu.

- S uspjehom tvrtke, odlučili smo usmjeriti svoju pažnju na socijalna pitanja, što potvrđuje i minimalna satnica od 15 dolara i borba protiv klimatskih promjena kroz 'Climate Pledge', govori te nadodaje kako ostale tvrtke idu u smjeru kao i Amazon.

Također navodi kako ''nikada nije imao više energije'' zato što će sada moći usmjeriti pažnju na neke od projekata - Day 1 Fund, the Bezos Earth Fund, Blue Origin, The Washington Post.

- Biti glavni izvršni direktor je jako velika odgovornost, a kada imaš takvu odgovornost, teško je usmjeriti se na bilo što drugo, objasnio je Bezos uz motivacijske poruke svojim zasposlenicima.

Komentara 3

FE
ferreyra
02:10 03.02.2021.

Poštedi nas novih projekta ćelavi

DU
Deleted user
08:50 03.02.2021.

Novi projekti??? Oslobodi nas Bože!!! Znači dolazi idući virus....

TE
Tena1987
06:07 03.02.2021.

executive chairman postaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije