Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Gospoda'

Besramnici! Šokirat će vas ponašanje dvojca koji je u vlaku oduzeo mjesta ženi s invaliditetom, evo kako im je uzvratila

Cat Lee
Foto: Facebook
22.09.2016.
u 10:55

- Kao putnik s invaliditetom, objasnila sam im zašto trebam to rezervirano sjedalo. Nisu ni trznuli, ispričala je Cat.

Britanka Cat Lee, 43-godišnja žena s invaliditetom, doživjela je neugodno iskustvo na putovanju vlakom koje je odlučila podijeliti na svom profilu na Facebooku. Naime, nakon što je rezervirala dva mjesta u vlaku, nju i prijateljicu Rachel koju je povela kako bi joj olakšala tri sata dugo putovanje jer je nedavno bila na operaciji, šokiralo je ponašanje dvojice muškaraca koji su im zauzeli mjesta.

Naprosto su ignorirali upozorenja kako sjede na njihovim mjestima i nastavili tipkati po mobitelima.

- Upoznajte ovu gospodu. Šarmantna gospoda otela su rezervirana sjedala Rachel i meni. Kao putnik s invaliditetom, objasnila sam im zašto trebam to rezervirano sjedalo. Nisu ni trznuli. Sigurna sam kako bi njihove majke i supruge bile ponosne - napisala je Cat na Facebooku te objavila fotografiju spomenutih muškaraca.

Još je dodala kako su obojica većinu puta pričali o luksuznom odmoru na Karibima i u Dubaiju. 

Žene su im pokušale objasniti kako Cat trpi velike bolove zbog operacije, no hladnokrvni dvojac niti to nije potaklo da im ustupi mjesta pa je 43-godišnjakinja odstajala u vlaku još sat vremena dok nije pronašla slobodno sjedalo. Imala je i tu nesreću što nije uspjela u vlaku pronaći redara koji bi natjerao nepristojni dvojac da ustupi mjesta.

Komentara 1

NA
nano0705
13:06 22.09.2016.

kraljevi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije