Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI U PROMETU

Bez svjetla i kočnica 14-godišnjak tomosom udario u srušeno stablo

poginuo, moped
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
26.09.2010.
u 09:23

30 minuta nakon ponoći dječak se neispravnim mopedom zaletio u stablo koje je zbog kiša, ali i trulosti palo preko čitavog kolnika

Ponoć je prošla, kiša pada već satima, a dvojica dječaka voze se na mopedu bez svjetla i kočnica Okruglim vrhom, naseljem gornjomeđimurske općine Sveti Juraj na Bregu. I kao da to nije dovoljno, zbog kiša, ali i trulosti, na cestu je palo drvo i prepriječilo se čitavom dužinom kolnika. Tragedija je bila neizbježna. L. H. (14) iz Okruglov vrha, koji je vozio moped, na licu je mjesta poginuo, iako je nosio kacigu. Njegov godinu dana stariji prijatelj prošao je tek s lakšom tjelesnom ozljedom.

- Nesreća se dogodila u noći na nedjelju, u 0.30 sati. Moped je bio neregistriran i tehnički neispravan. Vozač je upravljao bez dozvole, neprilagođenom brzinom, bez prednje kočnice te bez svijetlosnih signalnih uređaja. Udario je prednjiim dijelom mopeda u drvo koje se srušilo zbog dotrajalosti. Bilo je trulo iznutra – kaže Krunoslav Gosarić, glasnogovornik Policijske uprave međimurske. Moped je bio marke tomos.

Tijelo nesretnog mladića prevezeno je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se obaviti obdukcija. Iako su suvozačeve ozljede klasificirane kao lakše, kako je riječ o ozljedama prsnog koša, zadržan je na liječenju u čakovečkoj bolnici. Stradali L. H. je sedma žrtva na međimurskim prometnicama ove godine.

Komentara 14

Avatar 170619890000
170619890000
09:38 26.09.2010.

... mopedom udario u stablo i srušio ga na kolnik ... ?!?! kako je to moguće nikako mi nije jasno ... da je udario u stablo, koje mora bar 5 metara biti dalje od kolnika i da je imao tuu silinu da ga sruši, stablo bi valjda palo \"od\" kolnika ... prije bih kazao da je stablo zbog nevremena palo na kolnik a nesretnik potom naletio na njega ... strava ...

CO
Contractor
10:15 26.09.2010.

Što je četrnaestogodišnjak radio u pola noći vani na cesti i još k tome na mopedu???????

BA
Bandit
10:59 26.09.2010.

+ - 26.09.2010. u 10:15h Contractor je napisao/la: Što je četrnaestogodišnjak radio u pola noći vani na cesti i još k tome na mopedu Isao doma da neide pjeske....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije