Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Bez sankcija: Policiji predao jedanaest ručnih bombi!

Bombe
Foto: Pu varaždinska
1/4
03.07.2020.
u 10:03

Bombe su nakon preuzimanja pohranjene do uništavanja.

Policiji je jedna osoba predala čak sedam ručnih bombi M52 P3 i četiri ručne bombe M75. Preuzeli su ih jučer policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave varaždinske. Bombe su nakon preuzimanja pohranjene do uništavanja. 

- Podsjećamo da i dalje traje akcija "Manje oružja - manje tragedija" i pozivamo građane koji eventualno imaju neregistrirano oružje, streljivo ili minsko-eksplozivno sredstva kod kuće da ih bez straha od sankcija predaju policiji - kažu u PU varaždinskoj i dodaju:

- Napominjemo da građani ne donose oružje ili eksplozivna sredstva sami u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način, a ujedno je zajamčena anonimnost dojave.

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sisavac
13:11 03.07.2020.

a staru lovačku pušku nije donio?! aha, stigli čagljevi, pa mu treba! ove bombe će naši poslati demokratskoj oporbi u siriji, kao i prije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije