Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U trgovačkom lancu

Bez razloga napao čovjeka sjekirom

policija
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
18.08.2017.
u 09:00

Sve se to dogodilo pred očima brojnih prolaznika u trgovačkom centru Supernova

Bez kakvog razloga i povoda, kako je utvrdila karlovačka policija, 53-godišnji je muškarac u četvrtak poslijepodne sjekirom napao 62-godišnjaka. Srećom, nanio mu je samo lake ozljede, tako da napadnuti muškarac nije trebao liječničku pomoć.

Sve se to dogodilo pred očima brojnih prolaznika u trgovačkom centru Supernova u karlovačkom naselju Banija. Napadač je odmah uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a zaradio je i kaznenu prijavu za ubojstvo u pokušaju

 

Komentara 2

Avatar indigo25
indigo25
09:18 18.08.2017.

Radi se naravno o osobama romske nacionalnosti

MX
Mister X
10:25 20.08.2017.

, tako jako ga je napao sjekirom - da napadnuti muškarac nije trebao liječničku pomoć. Jer su udrci sa sijekirom bili zračne prirode ne placirani na osobu !!! To če biti 5 godina - bez razloga i napad ?Samo bolestanan to može tako loše nestručno odraditi Sjetimo se pogladio ju po stražnjici i svi se slažu da je to silovanje ako se odluči uz nagovor kolegice 3 dana kasnije da prijavi - "Hrvatsko silovanje na balkanski način" . I ako kazna nije barem 5 godina robije nije ni kažnjen !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije