Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 12°C
 • Avatar Toni Broo
  Toni Broo:

  Bošnjaci toliko mrze Hrvate, a bez Hrvata u BiH su izgubljen narod koji ekonomski i demografski propada. Gdje Bošnjaci čine većinu, to je raspad sistema. Izolirana bihačka županija se totalno ispraznila od Bošnjaka, a Sarajevo ih još dodatno uništava migrantima. ... prikaži još! Sarajevo ima stalne redukcije vode, zagađen im zrak, Arapi ih preplavili, a Tuzla je bošnjački grad koji najbrže demografski propada. Nakon 9 mjeseci 2018., rođenih u Tuzli je 584, a u npr. Mostaru 754 rođenih, a Mostar prema popisu 2013. ima manje stanovnika od Tuzle. U npr. Zapadnom Mostaru koji ima 60 tisuća stanovnika (90% Hrvati) radi 25 tisuća osoba, a u cijeloj Tuzli 24 tisuće osoba u radnom odnosu. Bošnjaci danas demografski prosperiraju točno na onim područjima gdje su pod kontrolom Srba (Sandžak) ili u dodiru s Hrvatima (dijelovi Srednje Bosne, Istra, Rijeka i Zagreb) gdje je vidiljivo da imaju demografski rast, a gdje god Bošnjaci imaju svoju vlast i većinu, manje ih se rađa i više umire.Taj model gdje Bošnjaci misle da imaju kontroliranu vlast samih nad sobom i sva prava vladanja nad cijelom BiH nije toliko ni loš za Srbe i Hrvate jer to najviše šteti samim Bošnjacima, demografski ih slabi i ubrzava raspad BiH. Bošnjaci su nestali iz RS, a i u Hercegovini nemaju budućnosti. Sarajevo je stvorilo toliku mržnju prema Hercegovini da je po defaultu Hercegovac=Hrvat. Bošnjački akademici promoviraju brisanje imena Hercegovina, a u takvoj atmosferi Bošnjaci se u Hercegovini osjećaju kao pajcek u Islamabadu.

 • suvaja:

  Hrvati bih bez svog entiteta nestaju i vrlo brzo ce nestati kao autohtoni narod...... ...kako ce se postici jednakopravnost hrvata u sarajevu gdje ih zivi 10 tisuca i 300 000 muslimana ..cudna je to formula...

 • bizonko1:

  Konkretno, koga briga što ima za reći notorni kriminalac i još notorniji fašist, primitivac po imenu Krešo Beljak iz Aušvic koalicije?

Još iz rubrike Vijesti

Plenković na proslavi 30. obljetnice osnutka HDZ-a u Kutini
GOSPODARSKA TRANZICIJA

Plenković na proslavi 30. godine osnutka HDZ-a u Kutini: Očekuje nas još mnogo posla

Priveden muškarac kojeg se dovodi u sumnju sa smrću 16-godišnjakinje
SMRT U SOPOTU

Policija Radoja R. nije kazneno prijavila za ubojstvo 16-godišnjakinje

Milorad Dodik
BLOKADA TIJELA BIH

Dodik najavio RS-exit i poručio oporbi: 'Nisam luđak'

3