Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvoje ozlijeđenih

Bez položenog ispita, neregistriranim vozilom bježao policiji pa sletio u kanal

policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
13.11.2020.
u 13:22

U ovoj prometnoj nesreći vozač te 17-godišnji i 14-godišnji putnik su zadobili lakše tjelesne ozljede

U četvrtak, 12. studenog, oko 19.25 sati u mjestu Grđani, na području Topuskog, prilikom nadzora prometa, 19- godišnji vozač nije se zaustavio na zvučne i svjetlosne znakove službenog vozila već je ubrzao i nastavio kretanje.

Dolaskom do blagog zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, sletio u kanal i udario u betonsku propusnu cijev nakon čega se vozilo prevrnulo na krov. 

Utvrđeno je kako je vozač upravljao neregistriranim vozilom, bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0,15 promila. U ovoj prometnoj nesreći vozač te 17-godišnji i 14-godišnji putnik su zadobili lakše tjelesne ozljede. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozača bit će podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije