Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEDO PRODANOVIĆ:
Povratak na članak

"Bez oklijevanja ćemo za svjedoke zvati Sanaderove bivše suradnike"

Odvjetnik Goran Suić najavio je pak kako bi se braniteljskom timu mogla pridružiti i Jadranka Sloković, najpoznatija hrvatska odvjetnica

Komentari 62

LR
ljerka ribolina
09:30 20.07.2011.

tomo72 ....kaj pak tebi, kaj je netko uopće nešto i pokrenuo?ha,ha čekaj kotač zamašnjak! ili čekaj dok naraste trava zelena

VL
DO
downunder
09:34 20.07.2011.

Znam da nije tema ali susjedi javljaju da je uhapsen G. Hadzic

VL
PA
patuljčica..
11:02 20.07.2011.

kokos Kažeš svaki narod ima vlast kakvu zasluži. Mi smo poslije Sanadera dobili Kosor. Znači li to da svakim danom zaslužujemo sve manje?

VL
OB
-obrisani-
12:54 20.07.2011.

\"Bez oklijevanja ćemo za svjedoke zvati Sanaderove bivše suradnike\" Pa to je rekla i Prermjerka \'\' nema nedodirljivih \'\' trebala bi biti prva na spisku poziva !

VL
OB
-obrisani-
00:05 20.07.2011.

kad ce poceti sudenje mesicu da pravi drustvo sanaderu

VL
OB
-obrisani-
00:46 20.07.2011.

nevjerojatno! ovi smradovi čede i ostali pričaju o sanaderu kao o snjeguljici i sedam patuljaka... pa to je okorjeli kriminalac! taj je cijelu državu, 4,5 milijuna ljudi zavio u crno da se još deset godina ne ćemo oporaviti od njegovogog lopovluka i kriminala! a čedo priča bajke... \"mi ćemo ovo - mi ćemo ono\" ma treba ga po kratkom postupku preslušati i odrezati pravednu kaznu od 40 godina bookse. kome vi bajke pričate??? smradovi kriminalni

VL
OB
-obrisani-
01:44 20.07.2011.

Jedan od mogucih scenarija, da ce Sanader sa sobom povuci i neke od svojih bivsih suradnika. To je i sam najavio jos prosle godine kada je rekao, \'\'Svi su zajedno sa mnom sjedili, Vlada nije bila djecji vrtic\'\'. Time je jasno dao do znanja da nece sam snositi krivnju za silne pronevjerene milijune. Nema sumnje da je njegov povratak prava bomba koja je HDZ-u dosla u najnezgodnije vrijeme, uoci parlamentarnih izbora, ali za ocekivati je da ni druga strana nece mirno sjediti i sutiti na protuoptuzbe bivseg \"sefa mafije\" Jasan je zakljucak da je rijec o osveti HDZ-u i bivsim stranackim kolegama koji su skupa sa Sanaderom kovali planove, a na kraju ga izdali i odbacili. Takodjer, treba imati u na umu mogucnost koje se neki pribojavaju, a to je da ce politika imati svoje prste u sudjenju te ce utjecati na sud i njegove odluke. Hdz ce se potruditi da svoje prste umijesa i u ovo sudjenje jer je previse toga na kocki za njih da bi dozvolili \"neovisno pravosudje\". Zar mislite da ce Kosor gledati sudjenje ,a da se ne umijesa preko Seksa i pokusa spasiti sebe i stranku od totalnog brodoloma.Cak mislim da ce tu biti i nagodbe sa Ivom ako im zagusti.

VL
OB
-obrisani-
01:45 20.07.2011.

Bit ce tu jos svega i svacega....nadam se da ce sudjenje zapoceti PRIJE izbora ..... Barem 500 puta sam spomenuo Lustraciju.Ovi politicari u Hrvatskoj sami sebe lustriraju...... No potuna LUSTRACIJA ,da se vec jednom rijesimo udbasa u svim strankama je neophodna

VL
BI
bilikamen
01:52 20.07.2011.

I ovo je kraj kraja jedne tvorevine bivših komunista, holštaplera, muljatora, lopova, danguba i povampirenih zločinaca koji su iza svog dvadeset godišnjeg djelovanja uništili hrvatsku, koliko je nije nitko od stolječa sedmog. Da, netko če reči pa i izgradilo se. Da izgradilo se sve što imamo ali na kredit, koji će pokoljenja morati vračati. Da, izgradili su oni sebe, pokrali i više nego im je trebalo i nadajmo se da takovi nikad ne izađu iz zatvora, Što više treba ih na goljake, koje će budiće vlade trebati osposobiti da bi Hrvatskom narodu dokazali da je ipak nekome stalo do pravde.

VL
Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
03:37 20.07.2011.

meni je od svega najgore dok mi legne boračka penzija 8000kn pa otvorim stranicu index.hr i vidim onu silu sirotinje i orjunaša.par put sam se splašio da će mi netko tamo maznuti takujin.

VL
DE
deus ex machina
06:32 20.07.2011.

TO PRIJATELJU ! HOĆEMO ZBORNO OPIJEVANJE ! Ovako opljačkati i zadužiti jednu zemlju, kako se to dogodilo nama, zaista nije mogao učiniti pojedinac pa da je ma kakva lopina.Prema tome....istinu na sunce! Buksa za krivce i lustracija za one koji nam već 20 godina prodaju \"rog za svijeću\" !

VL
DO
dolores
06:34 20.07.2011.

Naravno da će se pozivati i bivši suradnici. Nije Sanader niti jedan dokument sam potpisao...U bilo kojoj većoj firmi, cijeli niz suradnika na ljestvici niže, a prije odgovorne osobe za zastupanje, mora parafirati svaki dokument - od pravne, financijske, nabavne, tehničke službe...tako je sigurno i u Vladi. A paraf je pravna suglasnost po kojoj se potpisana osoba može teretiti). Odgovornost će se zasigurno stupnjevati i okomito i vodoravno, tako da neće manjkati su-potpisnika i su-odlučitelja.

VL
NN
Neće nikada,hahaha
06:40 20.07.2011.

Sanaderova vladavina donijela je Hrvatskoj katastrofu, manipulator, opsjenar, prije svega prevarant, koji je na splitskoj rivi dobio glasove da bi indirektno pola onih koji su se na pozornici th mračnih Račanovih vremena našli proganjao ili sotonizirao, zahvaljujući njemu neki su i uhićeni. Dakle, prevario je i iskoristio sve one koji su mu vjerovali, onda ih je kao staru krpu odbacio, ako je to učinio narodu zašto ne bi strančkim kolegama, zašto ne bi \"vizionaru\" Glavašu? Stotinu je razloga zašto je Sanaderova vladavina bila katastrofalna, međutim postoji ono zbog čega Sanaderu moramo biti zahvalni. danas više no ikad Hrvatska postaje svjesna kakva ološ vedri i oblači, između ostaloga i zahvaljujući njemu, u dijelu medija.

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
06:59 20.07.2011.

Prva,prava i uvjek prisutna Sanaderova suradnica bila je upravo J.Kosor. Nevjerujem da će Jadranka svjedoćiti protiv sebe nevjerujem,iako nije dala svom Sanaderu ni na WC bez nje.

VL
DE
deus ex machina
07:04 20.07.2011.

ONA ZBORI...... Tko ono reče....\"Kud Ivo ru i ja\" ! Ma tko reče? Nemrem se sjetit, a sve mi se nešto mota po glavi da je to bila........???!!!!

VL
OB
-obrisani-
07:33 20.07.2011.

\"Bez oklijevanja ćemo posle završene EU arbitraže sa rta Savudrije mahati onim Sanaderovim bivšim \"suradnicima\" kojima je poručio da se neče dati ni milimetra, kada oni krenu na regate po novom svome\"

VL
AL
alapača
08:07 20.07.2011.

naravno, udaraju na loš rad dorh-a. ako se dorh bori protiv korupcije i lopovluka onda treba istraživati i optužiti sve koji su činili, sudjelovali, potpisivali, znali-i Kosoricu. ako se dorh za račun Kosorice bori protiv Sanadera, onda je cijeli posao dorha propala stvar i Sanader će odšetati.

VL
LI
liburnik
08:50 20.07.2011.

@Lastavice, ako treba davat cemo dobrovoljne priloge za odvjetnicki tim samo neka se razotkriju saucesnici iz ekipe \"Nismo Znali\" .

VL
DO
doktorica
08:11 20.07.2011.

zahvaljujući lopovluku advokati se bogate,da je poštenja bili bi bez posla....

VL
DI
dinamo82
08:30 20.07.2011.

kaj svjedočit,pa isto su krivi ko i on

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.