Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA
Povratak na članak

Bez novih mjera za suzbijanje zaraze virus će se širiti još brže

Situacija s koronavirusom u Europi se ne smiruje, hoće li Hrvatska kao i Slovenija uvesti policijski sat, kada se može očekivati vrhunac ovog vala...

Komentari 5

RO
roland
06:52 20.10.2020.

Mi kao da živimo u nekom svojem svijetu! Tramvaji i autobusi imaju 20% putnika koji ne nose masku, noćni klubovi uredno rade... Ne treba biti previše pametan pa zaključiti daimunokompromitirani neće preživjeti. Valjda je to dio prirodne selekcije?

VL
SV
sveznam1
07:09 20.10.2020.

Mjere?nikad od ovog stožera nemojte ocekivati borbu protiv covida na pravi nacin..ali izabrali su duzi put covid cemo imati slijedecih par godina..upute za lijecnike u slucaju covida:Ako je netko bio u kontaktu s osobama koji imaju covid ne treba na testiranje ako nema simptome!!Zarazeni asipmtomaticni može slobodno siriti zarazu!!!Bravo beros

VL
CO
COKTA
08:09 20.10.2020.

Uvesti policijski...i hapsiti sve anticoronase !!

VL
SV
sveznam1
07:33 20.10.2020.

Definicija gripena..prevara 6 mjeseci trazim da mi objasne prevaru ne mogu i ne znaju..sljedebenii sekte qanon kojoj je sve zavjera ali kad krenete s pitanjim nema konkretnog odgvora vec samo parole i besmislene recenice,takoder poistoji jedna grupa pripadnici i clanovi jedne stranke ili vise njih koji rade na poltickog promidžbi temeljenoj na zarazi vrlo vrlo humano a usudio bih uloziti veliki novac da znam tko je lider toga..taj je posredno odgovoran za dogadaj na Markovom trgu ...da bi se stanje niveliralo morati ce se punoo stvari dovesti u red..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.