Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Prvi u nizu junaka'

Beus Richembergh: Osuđen je muškarac koji mi je prijetio smrću

Goran Beus Richembergh
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.05.2018.
u 14:53

"Sankcioniran je prvi u nizu junaka koji su mi prije nekoliko mjeseci prijetili smrću", napisao je Beus Richembergh

Zbog prijetnji saborskom zastupniku GLAS-a Goranu Beusu Richemberghu nepravomoćno je na devet mjeseci zatvora, uvjetno na dvije godine, osuđen 54-godišnjak iz Molvi kod Đurđevca.

On je na jednom internetskom portalu 12. prosinca prošle godine ispod članka u kojem je objavljena izjava saborskog zastupnika da bi po zakonu predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović trebala oduzeti činove i odličja haškim osuđenicima, objavio komentar u kojem je napisao da Beusu Richemberghu treba odrubiti glavu.

"Sankcioniran je prvi u nizu junaka koji su mi prije nekoliko mjeseci prijetili smrću. Nadležni općinski sud u jednom kontinentalnom hrvatskom gradu po kaznenoj prijavi općinskog državnog odvjetnika izrekao mu je (prvostupanjsku, još nepravomoćnu) presudu kojom ga kažnjava s 9 mjeseci zatvora, uvjetno na 2 godine”, napisao je Beus Richembergh na svom profilu na Facebooku.

 

Goran Beus Richembergh
1/7
Ključne riječi

Komentara 20

MU
Muncimir
16:38 16.05.2018.

Suljo von Richthofen

DU
Deleted user
16:09 16.05.2018.

Ovom uhljebu koji se srami vlastitog imena sud po nardzbi brzo donese presudu .....a obicnim ljudima ni na predstavku nece odgovoriti. .....kazu pretrpani su ... ......prijetio mu mos mislit ...i sad se hvali ...uhljeb

MA
Marko1337
15:37 16.05.2018.

emire tahiroviću, radije ti optuži onog koji te obrezao na glavi. biti će na obje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije