Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJAKU
Povratak na članak

Bespoštedan rat za državnu imovinu: Marić je dirnuo u osinjak

Bivši ministar državne imovine ušao je u sukob s brojnim moćnim lobijima tražeći da otkupe ili plaćaju tržišnu naknadu za nekretnine koje koriste, a koje su u državnom vlasništvu

Komentari 13

ST
stefj
00:33 21.07.2019.

Eto, čovjeka koštao glave kupleraj na Trgu Bana Jelačića..,

VL
BS
@bserver
01:00 21.07.2019.

Tobože, i ispao žrtva. A kupovao ispod stola uz hrpe čudnih privilegija za sebe? Prodavao podrume, šupe, ruševine bez osnovnih uvjeta kao stanove. Stavio im tržišnu cijenu. Čak lažno prikazivao uvećane kvadrature u odnosu na zatečeno stanje!? Ma pravi anđel!

VL
CE
centirion
07:18 21.07.2019.

Slika tih faca sve govori!

VL
DU
Deleted user
23:32 20.07.2019.

ono kad se lopov bori protiv lopova... :) :)

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
08:15 21.07.2019.

Zna se- tko može tko ne ?

VL
JE
Jednakost
08:21 21.07.2019.

Ovo sto je ovaj lik prodavao i cjenu koju je trazio za rusevine nebi kupio ni lud covjek.

VL
AS
antun sklepic
06:45 21.07.2019.

ušao u sukob sa brojnim močnim lobijima,a sam jedan od najgorih,da institucje rade svoj posao svi ti lobiji bi grijali klupe po raznim zatvorima,pa samo gledajte ht-v i neke druge tv-e pa javno se prića ko je koliko maznuo ali tu je ta famozna presunkcija nevinosti ljepo ugrađena po zakonu a ko ju je ugradio pa naravno lopovi od vrha do dna države nema tu nikakvog isčuđavnja.

VL
Avatar ZLO
ZLO
07:08 21.07.2019.

Ljudi moji, samo pogledajte ove njuške ... El Chapo izgleda ko časna sestra u odnosu na ove lipotane.

VL
SJ
sjever
10:03 21.07.2019.

Ivana, umjesto da pokušavate opravdati marića bilo bi zanimljivo pročitati vaš članak o tome zašto je nekad prodan večernji list (imao je izvrsnu tiražu i bio utjecajan), tko je donio odluku o prodaji, je li bio javni natječaj, za kolikoo je prodan, kome je prodan, tko je sada vlasnik i kako je došao do vlasništva, je li točno da je to neka crkvena zaklada jedne austrijske biskupije, koje interese osim finacijskih a naročito pri oblikovanju javnog mjenja i političkih preferencija u hrvatskoj ima strani vlasnik.... Da bio netko bio vjerodostojan i da bi mu se vjerovalo mora krenuti od sebe. Inače vam se ne može vjerovati a naročito kad obrađujete teme vezane uz austrijske interese, teme vezane uz crkvu, kad se zalažete za transparentnost prodaje državne imovine (krenite od sebe), neuplitanje politike u gospodarstvo, očuvanje važnih i strateških firmi u hrvatskom vlasništvu, zakonitost .... Dakle krenite od sebe.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
23:05 20.07.2019.

Bože naš dragi Hrvatski sidji pa vidji što se radi od vjerodomoljubnih bikova predvodnika tvojeg najvjernijeg stada. Nezasita "neovisna" država hoće ovima naplatiti zakupninu za korištenje državnih nekretnina, kao da su ovi ginuli ili krvarili mudante u Domovinskom ratu da im se dere koža za imovinu koju su oslobodili ili obranili. Strava i užas, što se dešava na brdovitom Balkanu, zar ne?

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
22:22 20.07.2019.

nije on ni pod pritiskom lobija na se zaboravio. radio bih isto što i on. sličan mentalitet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.