Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veljko Kajtazi u predizbornoj kampanji
Povratak na članak

'Besplatna užina za svu djecu, neovisno o statusu roditelja'

Slogan mu je "Pravi čovjek za vas"

Komentari 3

NE
Neo001
15:36 31.05.2020.

Kajtazi i slični su najveći neprijatelji romske populacije, njihovom uključivanju u društvo, jer im je samo važno da ovakvim prosjačenjem i darovima dobiju glasove za svoja uhljebljenja, umjesto da ih potiču i pomažu da svojim radom održavaju svoje obitelji i da se školovanjem i trudom pripremaju za bolji život dostojan čovjeka.

VL
DU
Deleted user
15:40 31.05.2020.

Neka on njih uključi da čuvaju međimurska polja!

VL
AI
Ante III
18:56 31.05.2020.

Svako dijete treba besplatnu uzinu u skoli bez obzira na socijalni polozaj roditelja.Ali radno sposobni roditelji koji primaju socijalnu pomoc bi trebali najmanje 30 sati odradit posao u korist drustva. Djeca nesmiju biti usracena uzine zbog ljenih roditelja.A roditelje maksimalnolno kaznit smanjenjem soc. pomoci.Za kocku i drogu imaju djecu ne .Nebu islo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.