Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čuo je 'glasove'

Beskućnik ubio 90-godišnjaka i pojeo mu srce i jezik!

Žandari francuska
Foto: Pixsell
17.11.2013.
u 08:53

U selu na jugozapadu Francuske 26-godišnjak je upao na starčev posjed, zatukao ga metalnom šipkom i zapalio mu tijelu i cijelu kuću. Nesretnikove organe je skuhao i konzumirao.

Francusko seoce Nouilhan, s 200 žitelja na jugozapadu zemlje, poprište je stravičnoga zločina - 90-godišnjeg seljaka, farmera, ubio je 26-godišnji beskućnik, i zatim ga, navodi Le Monde citirajući izvore iz istrage - pojeo!

Mladić je upao na starčev posjed, iz staje uzeo veliku metalnu šipku i razbio njome nesretniku lubanju. Mrtvo je tijelo zatim zapalio, izvadivši srce i jezik, koje je skuhao i pojeo. Poslije je zapalio i cijelu kuću. Požar je primiijetio jedan od žrtvinih sinova te obavijestio policiju.

Beskućnik, koji se u taj kraj doselio prije nekoliko dana, ubio je, kako je kazao policijskim istražiteljima, jer je čuo glasove u glavi. Tužitelji su, nakon psihijatrijske procjene, zaključili kako je mladi kanibal u vrijeme počinjenja kaznenoga djela zacijelo bio u stanju mističnog delirija.  
 

Ključne riječi

Komentara 5

CA
canajisraM
18:57 17.11.2013.

Tužitelji su, nakon psihijatrijske procjene, zaključili kako je mladi kanibal u vrijeme počinjenja kaznenoga djela zacijelo bio u stanju mističnog delirija. >>>>> Ma kakav misticni delirij. Taj teski bolesnik je otvorio( drogama) ,ili su se vrata potsvijesti otvorila iznutra( traumeraume ,itd ) a podsvijest nema ni razona ni osjecaja.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
11:01 17.11.2013.

Halo, a ja mislio da ljudoždera više nema !!!!!!!!

NS
nadia.spadabramovic
12:11 17.11.2013.

je jer policijski istražitelji nikad ne lažu ( u američkim i turskim serijama)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije