Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanost na djelu

Ostala bez goriva na autocesti: Pomogao joj muškarac od kojeg to nikada ne bi očekivala

Kate McClure
Foto: GoFundMe
1/2
24.11.2017.
u 08:50

Kate McClure ostala je bez benzina, no tada joj je prišao beskućnik koji je na gorivo potrošio svojih posljednjih 20 dolara. Ona je sada za njega prikupila čak 287 tisuća dolara

Kada je Kate McClure ostala bez goriva na autocesti u američkoj saveznoj državi Philadelphiji, nije ni slutila da će joj pomoći čovjek kojem je pomoć najviše potrebna.

Kate se, naime, automobil zaustavio na cesti jer je ostala bez benzina, a budući da je bila već skoro ponoć, nije znala što da radi i koga da zove za pomoć. Nazvala je svoga dečka, no onda je ugledala beskućnika Johnnyja Bobbitta koji joj je prišao i rekao da se zaključa u automobil i pričeka dok joj on donese gorivo.

Budući da Kate kod sebe nije imala novca, dobroćudni beskućnik otišao je sam do benzinske postaje i kupio je gorivo za posljednjih 20 dolara koje je imao u džepu.

Kako tada nije imala novca da mu zahvali, više puta vraćala se na mjesto gdje su se upoznali i donosila mu odjeću, hranu i nešto novca. No, Kate je onda odlučila pokrenuti kampanju preko stranice GoFundMe kako bi prikupila novac i Johnnyja maknula s ulice.

Cilj joj je bio sakupiti 10.000 dolara, no prikupili su mnogo više, čak 287.000 dolara, a taj iznos svake minute raste.

– Bila sam naivna misleći da će mi automobil izdržati toliki put s upaljenom lampicom za benzin. Nikada mi se tako nešto nije dogodilo. Tada sam vidjela Johnnyja, on svaki dan sjedi kraj ceste. Nije me tražio ni cent, samo je htio da sigurno stignem kući. Kasnije sam mu vratila novac, odnijela sam mu odjeću, no pomislila sam kako bih još nešto mogla učiniti za njega – ispričala je Kate.

Pogledajte i video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Komentara 4

NA
narod1
09:15 24.11.2017.

Svaka čast i njoj i njemu

VK
vk52
09:32 24.11.2017.

Dobro se dobrim vraca.

SI
sipuranikola
10:47 24.11.2017.

Bila sam naivna?! Bila si gluuuupaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije